Hoved~~Pos=Trunc
Symptomer

Prostata massasje - anmeldelse

Forum for generiske brukere for behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostata massører

  • Gå til side:

Prostata massører

# 1 Innlegg av Andreo »13. mars 2016, 18:51

# 3 Melding RORO »07 Nov 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13. november 2016, 19:53

Prostata massører

# 6 Post Tatyana »Nov 29 2016, 15:08

Prostata massører

# 7 Post VladD »Nov 29 2016, 15:35

Prostata massører

# 8 Melding Tatyana »Nov 29 2016, 16:27

Prostata massører

# 9 Melding VladD »Nov 29 2016, 16:31

Prostata massasje!

prostatitt hos mannen i kronisk form.

Vi prøvde å gjøre denne tingen til et sexspill.))


Hennes ektemann var foreskrevet en prostata massasje å gjøre, men det er ikke noe spesielt med rusmidler. De sa at massasje øker effekten av narkotika. Mannen er ikke enig på noen måte. Fra fysioterapi nektet. Jeg ønsket å gjøre det selv hjemme og ikke gi det.


Jeg gav heller ikke meg, slik at jeg ville la fingeren gå inn der og være sjenert. Men en massasje, vær så snill. Selv som han, umiddelbart opphisset. Vi har nå det samtidig, og behandling, og spillet, etterfulgt av en rask videreføring.


Har du kjøpt en hjemmemassasje? Vi tenker også på en slik ting. Mavit vil ha preobresti.

Ja, kjøpt, smart er enkelt med oss. Han masserer ikke bare prostata, men påvirker også henne annerledes, med en infrarød stråle, temperatur, en magnet. Det er faktisk ikke bare en massasje, men en fullfylt fysioterapeutisk enhet som står i polyklinikker. Bare han er kompakt

Hva de sier om prostata massasje - vurderinger av pasienter og leger

Prostata massasje er en prosedyre som er nyttig for menn, uansett alder. Det bidrar til å aktivere blodtilførselen i prostata.

Prosedyren utføres som regel for medisinske formål. Avhengig av pasientens tilstand, hans / hennes evner, kan massen utføres av en urolog eller uavhengig av kone hjemme.

Til tross for det psykologiske ubehag, er prostata massasje en effektiv behandling for prostatitt. På grunn av den effektive effekten på orgelet, blir blodsirkulasjonen i prostata aktivert, og den forfallne stillestående hemmeligheten fjernes også fra de berørte segmentene.

Dermed er det en utvinning i kjertelen av nye vev. Ved bruk av narkotika blir deres effekt forbedret.

Typer av massasje

Påvirkningen på prostata kan utføres på ulike måter.

rektal

Rektal fingermassasje utføres gjennom endetarmen. For sin oppførsel er det nødvendig å vedta følgende stilling: på knær og albuer. I dette tilfellet må du lene deg på bordet i den bakre posisjonen med beina til kroppen.

Rektal fingermassasje

Denne prosedyren må være godt forberedt. For å gjøre dette, sett en rensende emalje 60 minutter før prosedyren. Du bør også drikke 1 liter vann om 30 minutter. Dette vil redusere avstanden mellom endetarm og prostata.

Deretter kan du gå videre til prosedyren. Eksperter anbefaler at du bærer en latexhanske (du må smøre fingeren på forhånd). Deretter blir fingeren satt i endetarmen til en dybde på 5 cm. Ved berøring er strukturen av prostata fibrøs, den har en viss likhet med tarmen. Formen på prostata er rund, som minner om en mutter.

Hvis kjertelen er elastisk, bør fingerbevegelsene være trygge og trykke. I dette tilfellet skal mannen ikke føle ubehag.

Når det gjelder myk prostata, er det nødvendig å handle nøye. Massasje utføres fra høyre kant til venstre.

Masser deretter den sentrale delen (for å stimulere produksjonen av en hemmelighet). I prosessen må mannen ikke føle ubehag, smerte.

maskinvare

I dette tilfellet deltar legen ikke. For prosedyren ved bruk av spesielle enheter. Alle er utstyrt med en sonde som skal injiseres i tarmen.

Virkningen på kroppen ved å bruke trykkluft, temperatur, vibrasjon. Denne prosedyren varer i 5 minutter. Massering utføres med små pauser, på grunn av hvilken smerte ikke forekommer.

Effektiviteten med denne typen massasje er den samme som med en finger. Apparatmassasje kan utføres i klinikken, så vel som hjemme. Pasienten i dette tilfellet tar flere stillinger. En av de mest komfortable kan kalles knel-albue posisjon.

Hydro massasje

Først må du rengjøre tarmen med en vanlig vaskegi. Deretter må du skrive et varmt ekstrakt av kamille (400 ml) og gradvis introdusere det med en sprøyte i tarmen. Eksperter anbefaler i dette tilfellet prøve å holde væsken inne i 20-40 minutter.

Innføringen av infusjonen, så vel som dens oppbevaring gjør at du kan aktivere de samme musklene (som med indirekte massasje). Fordelene med hydromassasje kan også tilskrives oppvarmingseffekten med de gunstige effektene av væske.

Bevegelsen av infusjonen i det nedre tarmområdet stimulerer perfekt nerveendingene, stabiliserer blodsirkulasjonen i kjertelområdet. På grunn av dette skjer den hemmelige utstrømningen ved atony, sterk stagnasjon. Prosedyrene bør utføres i ca. 10 dager. Deretter må du ta en 3 måneders pause.

ekstern

Til tross for lavere effektivitet (sammenlignet med rektalmetoden), bidrar ekstern massasje til å forbedre blodsirkulasjonen inne i kjertelen for å sikre strømmen av næringsstoffer.

Prosedyren begynner med oppvarming. Samtidig utføres klassiske manipulasjoner. Den første er en massasje av lumbale og lårbenet.

De viktigste måtene er æltning, gnidning. I prosessen med implementering utføres prosedyrene for bevegelse forsiktig. Tommelen fungerer som en støtte. Varigheten av disse manipulasjonene bør ikke overstige 7 minutter.

Etter at området er godt knedd, utføres rubbingsbevegelser. Deres hovedoppgave er å forbedre blodstrømmen i bekkenregionen. I dette tilfellet er det en innvirkning på sakralområdet, ilium og nedre ryggvirvler. Prosedyren starter fra lårbenet og beveger seg gradvis til magen.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Før du starter en av typer prostata massasje, anbefales det å lære om indikasjoner og kontraindikasjoner.

Indikasjoner for prostata massasje:

  • smerte i bekkenet;
  • diagnostisere prostatitt;
  • kongestiv prosesser som forekommer i prostata;
  • ikke-bakteriell eller bakteriell prostatitt;
  • impotens på grunn av dårlig ytelse av prostata.

Når det gjelder kontraindikasjoner, er prosedyren i noen tilfeller uønsket. Gruppen begrensninger inkluderer:

  • Tilstedeværelsen av steiner i kjertelen (av hvilken som helst størrelse);
  • lesjoner av bekkenorganene (smittsomme);
  • hemorroider, ulike proktologiske problemer;
  • ondartede svulster i prostata
  • uttrykksfulle smerter i prosessen.

Hvem kan gjøre?

Prostata massasje er en prosedyre som krever noe preparat. Det er bemerkelsesverdig, det kan utføres ikke bare av den behandlende legen, men også av ektefellen. Det er ikke uvanlig at menn utfører prosedyren selv.

Hvis virkningen utføres av kona eller mannen selv, før manipulasjonene, bør du være godt kjent med alle anbefalingene.

Hvis det ikke er mulig å få en massasje hjemme, anbefales det å kontakte en spesialist for å få hjelp. Legen velger den optimale typen massasje for et bestemt tilfelle, bestemmer det nødvendige antall økter.

De beste massasjene i henhold til menn

Prostatitt er redd for dette middelet, som brann!

Du trenger bare å søke.

Det moderne markedet for medisinske enheter tilbyr et bredt spekter av spesielle enheter for prosedyren. Blant overflod av produkter, Nexus Sparta massasjeren, samt Hjelp MP-1, er spesielt etterspørsel blant menn.

Massasje Nexus Sparta 5

Nexus Sparta er et analstimulerende middel som er laget av myk, myk-touch silikon. Inne i strukturen er en liten vibrasjonsmotor. Til tross for sin kompakte størrelse har den betydelig kraft.

Motorens drift kan styres med 5 moduser. Nexus Sparta brukes aktivt til prostata-massasje. For enkel bruk kan brukes smøremiddel.

HJELP MP-1 er en spesiell massasje designet for å behandle prostatitt. Effektiviteten til denne modellen har vist seg i praksis og i prosessen med å gjennomføre kliniske studier. Effekten oppstår etter eksponering for kroppen (vanlig). Dette eliminerer spenning, kramper, nedsatt hevelse.

Pasientanmeldelser for prostata-massasje

Menn anmeldelser om prostata massasje:

  • Vladimir, 56 år gammel. Prostata har begynt å forårsake meg problemer siden fylte 50 år. Jeg konsulterte med mange leger, prøvde mange stoffer. Når jeg fikk en avtale med en lege i en privat klinikk, ble jeg rådet til å gjøre en prostata-massasje. I begynnelsen nektet jeg rett og slett. Litt senere begynte smerten å intensivere. Jeg måtte prøve. Prosedyren ble utført av en lege. Allerede etter 3 økter følte jeg meg lettet.
  • Anatoly, 48 år gammel. Gjennom årene begynte problemer i sengen. I dette tilfellet oppsto ønsket mindre og mindre. Jeg lærte fra Internett at for å forbedre kvaliteten på det intime livet, kan du massere prostata. Jeg snakket med min kone, hun ble enige om å gjøre det. En måned senere følte jeg resultatet.

Legeromtaler

Legeromtaler om urologisk massasje:

  • Oleg Krivosheev, urolog. Forebygging av prostatitt bør utføres omfattende. Et verdig sted blant de mange metodene er prostata massasje. Før det er nødvendig å gjøre deg kjent med kontraindikasjonene. I fraværet kan du inkludere prosedyren i behandlingsprogrammet;
  • Peter Ivanov, urolog. For å forebygge prostatitt, anbefaler jeg at du bruker massagere hjemme. En overflod av produkter vil tillate deg å velge det beste alternativet for hvert tilfelle. Massasjeren gir deg mulighet til å oppnå de samme resultatene som den rektale prosedyren.

Beslektede videoer

Urolog på effektiviteten av prostata massasje:

  • Eliminerer årsakene til sirkulasjonsforstyrrelser
  • Lett lindrer betennelse innen 10 minutter etter inntak.

Prostata massasje vurderinger

Essensen av prostata massasje er diagnosen infeksjonssykdommer, forbedring av blodsirkulasjonen og normalisering av prostata. Du kan gjøre mannen sin hjemme.

Utdaterte meninger om behovet for massasje av prostata, som en metode for å øke mannlig kraft, er ikke lenger så relevante. Prioritet er problemer med kronisk prostatitt, noe som forårsaker ubehag, smerte. For menn kan handlinger virke nedtonende, men de kan overvinne prostata dysfunksjon.

På grunn av infeksjon i prostata kjertlene, er det nødvendig å sikre sekretjonsutstrømning, noe som vil forbedre blodstrømmen i orgelet selv. Bekreftelse av infeksjon er bakteriologisk kultur, den utføres i to til tre uker. Brudd på utløpet av sekreter, samt utseendet av infeksjon fører til en reduksjon i seksuell aktivitet, dannelsen av sæd. Den inflammatoriske prosessen tillater ikke normal utstrømning, og væske akkumuleres.

Symptomer på prostatitt:

  • perineal smerte;
  • redusert seksuell lyst for menn;
  • vektøkning;
  • smerte under avføring
  • problemer med vannlating.

Den samme prosedyren for massasje av prostatakjertelen hos menn er introduksjonen av en finger i anus til prostata selv, hvor løpene er massert. Det er ganske vanskelig å utføre det hjemme, det anbefales at utenforhjelp anbefales, for eksempel kan en kone hjelpe ektemannen til å gjøre masserende bevegelser.

Typer av massasje

Avhengig av legenes resept, bør du velge metoder for massering av prostata hos menn. Før du velger en art, gjennomføres en grundig undersøkelse og testing, så bestemmer legen ved å betjene tilstanden til prostata. Ved begynnelsen av sykdommen vil det ikke være så smertefullt, bevegelser bør ikke forårsake smerte med riktig teknikk. Patologiske endringer i kjertlene vil umiddelbart bli identifisert, en prosedyre er utnevnt som kan forbedre blodstrømmen og gjenopprette dreneringsfunksjonen til prostata.

Massasje vurderes i to hovedvarianter, terapeutisk og profylaktisk, noe som gir en ide om den etterfølgende effekten og fordelene. Du kan utføre masseteknikker ved hjelp av sparken. En person må ligge på den ene siden, bøye bena på knærne, du må se på massasje terapeut. Han injiserer en sparkle i hodet og beveger den langs urinrøret, og bringer den til prostata, masserer den.

Forebyggende og terapeutisk massasje

Forebyggende prostata massasje kan forbedre den generelle tilstanden til den mannlige kroppen. Har ikke spesifikke kontraindikasjoner, blir han utnevnt av den behandlende legen. Akkumulert væske kan fjernes ved hjelp av massasjebevegelser, spesielle teknikker. I tillegg til utvinning vil det øke seksuelle evner hos menn, hvis aldersgruppe er ofte fra 40 til 50 år. Kroppen er ikke lenger så energisk, men når du utfører forebyggende tiltak, vil mekanismen virke som en klokke.

Hovedformålet med denne prosedyren er gjenoppretting av normal blodsirkulasjonsfunksjon, muskelton i perineum. Du bør ikke vente på utseendet av kronisk prostatitt. Etter anbefaling fra legen kan du forhindre det.

Prosedyrene er begrenset til kurs, vanligvis 10-12 prosedyrer med intervaller på to dager. En bestemt teknikk er valgt, det kan være sakte eller rask og energisk, se på situasjonen. Obligatorisk pause i omtrent en måned, hvorefter prosedyren fortsetter igjen. For å oppnå en absolutt effekt, er det nødvendig å kombinere prostata massasje med fysioterapi prosedyrer, antibiotika kurs.

0 ut av 7 oppgaver utført

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Diagnosen av prostatahyperplasi skremmer mange menn som har blitt diagnostisert med denne sykdommen, og pasientene likestiller ofte det med en ondartet neoplasma. Sykdommen gir mye ulempe, det er et brudd på prosessen med urinering - opp til fullstendig fravær av urin. Sykdommen krever betimelig behandling, derfor vil deteksjon av hyperplasi i de tidlige stadiene bidra til å unngå utvikling av alvorlige komplikasjoner.

Den første diagnosen godartet prostatahyperplasi kan utføres hjemme. En mann er nok til å bli testet.

Noen representanter for den sterke halvdelen av menneskeheten som har blitt diagnostisert med BPH, tar ikke hensyn til sykdommen, da disse er aldersrelaterte endringer. Men denne patologien er full av alvorlige komplikasjoner. For menn som har tvil om deres tilstand av helse, vil selvdiagnose av BPH være et godt alternativ for å fjerne all tvil.

Du har allerede bestått testen før. Du kan ikke kjøre den igjen.

Du må logge inn eller registrere deg for å starte en test.

Du må fullføre følgende tester for å starte dette:

  1. Ingen rubrikk 0%

Vi anbefaler på det sterkeste at du kontakter en spesialist!
Du har alvorlige symptomer. Sykdommen er allerede i gang og det er viktig å gjennomgå en undersøkelse av en urolog. Ikke utsett besøket for urologen, symptomene kan forverres, noe som fører til utvikling av komplikasjoner.

Alt er ikke så ille, men vi anbefaler at du kontakter en spesialist.
Du har milde symptomer på BPH (godartet prostatahyperplasi) og du anbefales på det sterkeste å besøke en urolog eller andrologist i den kommende måneden.

Alt er bra!
Alt er bra! Du har milde symptomer på IPSS. På den delen av prostata kjertelen er alt relativt bra, men du bør undersøkes minst en gang i året.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Med svaret
  2. Med et merke av visning

I den siste måneden, hvor ofte har du en følelse av ufullstendig tømming av blæren etter urinering?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

I den siste måneden, hvor ofte måtte du urinere oftere enn 2 timer etter siste urinering?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

Hvor ofte har du i den siste måneden hatt periodisk vannlating?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

Hvor ofte har den siste måneden vært vanskelig for deg å midlertidig avstå fra å urinere?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

Hvor ofte har du i den siste måneden hatt en svak strøm av urin?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

Hvor ofte har du i løpet av den siste måneden trengt deg selv for å starte urinering?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

I den siste måneden, hvor ofte måtte du gå ut av sengen om natten for å urinere?

  • aldri
  • En gang om dagen
  • Mindre enn 50% av tilfellene
  • I ca 50% av tilfellene
  • Oftere enn halvparten av tiden
  • Nesten alltid

Massasje teknikk for prostata

Det anbefales å utføre massasje på sykehuset, fordi risikoen for komplikasjoner hjemme er bra hvis massasjehjelpen ikke har spesialisert utdanning. Før du utfører denne prosedyren hjemme, trenger du å vite de anatomiske egenskapene til dette unike organet, de riktige bevegelsesretningene og plasseringen.

For ikke å skade mannkroppen, må en erfaren urolog utføre prosessen, bare han kan bestemme prostataformen og størrelsen. Smertefull eller smertefri vil være prosedyren for pasienten han bestemmer, det avhenger av hans holdning. Det er viktig å bestemme under masseringen smerten i det omkringliggende vevet, mobiliteten i endetarmen.

Massasjeprosedyren i seg selv må utføres av en spesialist på en medisinsk institusjon eller hjemme. Her trenger du kunnskap om kroppens fysiologi, eksakt tidspunkt for eksponering og bevegelse. For å gjøre prosessen mindre smertefull, kan du bruke en spesiell bedøvelsesgel på fingeren.

Prosessen med massasje i faser:

  1. Pasienten tar knel-albue-stilling, mens du kan lene seg på hendene eller hvile på bordet.
  2. Legen, med tynne sterile latexhansker, smører fingeren med gel eller petroleums gelé for å lette bevegelsen.
  3. Deretter kommer penetrering av endetarmen.
  4. Den nære plasseringen ved inngangen til endetarm gjør det mulig å raskt finne prostata.
  5. Det første trinnet er å evaluere strukturen for mulige cyster eller svulster.
  6. Det neste trinnet er den faktiske massen av kjertelen selv, hvor det viktigste er å få en hemmelig utstrømning for å ta analysen.
  7. Bevegelsen skal styres fra toppen ned og fra periferien til midten.
  8. I begynnelsen blir en slå massert, så den andre.

De vanligste bevegelsene er under massasje, som ligner figuren åtte eller trakten, mens de litt presser ned på organets sentrale deler. Pressens intensitet på den betente delen avhenger av pasientens eksponering, terskelen av følsomheten.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for massasje

Hvis pasienten henvises til en lege andrologist, bør du forberede deg på en mulig prostataeksamen. Det brukes i alle typer prostatitt for å få materiale til diagnose. Etter å ha undersøkt prostata selv velger legen intensiteten av tiltaket under massasjen og varigheten av prosedyren. Massasje er foreskrevet oftest i tilfeller med impotens eller kronisk prostatitt.

Kontraindikasjoner til massasje:

  • alvorlig smerte ved urinering
  • akutt prostatitt;
  • prostatakreft;
  • uretritt;
  • Tilstedeværelsen av steiner;
  • hemorroider og sprekker i anus.

Hovedmålet er massering av betent kjertel, som et resultat av hvilken saften slippes ut. Blodforsyningen blir forbedret, og stoffbehandling kan unngås.

Indikasjoner er også mannlige problemer med potens og med nedsatt seksuell aktivitet. For å justere erektil dysfunksjon av en mann, er en prostata massasje bare nødvendig. Problemer med potens kan føre til komplikasjoner etter prostatitt eller kronisk form. I de senere stadiene av prostata adenom kan det være farlig å utføre en slik prosedyre, det er strengt kontraindisert.

Fordeler og ulemper med prostata massasje

Den positive effekten etter massasjeprosedyren ble bekreftet og bevist i praksis, blant de viktigste fordelene er restaurering av blodsirkulasjon og normalisering av prostata. Blodkarene utvides og lymfene forbedres. Ved langvarig behandling bidrar periodiske massasjekurs til å komme inn i blodet av et større volum med stoffer.

Hovedformålet med massasjen - klangens tone vender tilbake til normal. Sammen med utløpet av sekresjon oppstår fjerning av skadelige bakterier, reduseres gjenopprettingstiden. En hyppig grunn til å gå til en lege er tap av seksuell aktivitet og manglende evne til å ha et fullt seksuelt liv, hvor massasjen vil hjelpe. Med det vil spenningen øke og varigheten av ereksjonen øker.

En falsk diagnose kan være årsaken til alvorlig smerte under en massasje, hvis prostatitt forveksles med en annen sykdom. Hvis det er en svulst i prostata, hvis den er massert og skadet, er det mulig å provosere veksten av kreftceller, noe som forverrer situasjonen enda mer. Prosedyren bør kun utføres av en person med medisinsk utdanning, og hjemme er det svært vanskelig å gjøre det selv. Du kan oppnå ønsket effekt hvis din kone er en androlog eller urolog.

anmeldelser

Du kan være overbevist om effektiviteten av massasje i henhold til menns mening.

Alexander, 50 år gammel. St. Petersburg

Velkommen! Etter utseende av smerte under urinering og i perineum, vendte han seg til en urolog. Legen sa at i denne alderen har kronisk prostatitt en hyppig forekomst. Jeg håpet på medisiner og alt, men hele kurset inkluderte en massasje. Fornemmelsene etter første gang var forferdelig, ubehagelig og smertefullt. Å tåle 10 prosedyrer var vanskelig, utholden som jeg kunne. Det er bare skrevet at det ikke gjør vondt i det hele tatt. Som et resultat ble det bedre, du kan nå gå på toalettet uten frykt.

Vladimir, 42, Perm

God dag! Etter mange år brukt i ekteskap, visste jeg ikke at det ville være problemer med min kone når det gjelder sex. Hva er problemet jeg kan si lege urolog, det viste seg jeg har betennelse i prostata, og det oppsto spontant, som jeg forsto. Hva var grunnen til at jeg fortsatt ikke forstår. De utnevnte et kurs av massasje, som ikke var så ydmykende prosedyre, som alle fortalte. Ja, det er ubehag, men det er ganske tålelig, legen ble fornuftig, som han takker mye for!

Konstantin, 44, Moskva

Maxim 48 år gammel, Ekaterinburg

I min alder er det allerede verdt å tenke på hvor mye du har nok i seng med en kvinne. Jeg begynte å legge merke til dette ikke umiddelbart, men først ønsket jeg flere ganger i uka, en gang, og så enda mindre. Jeg lærte at det er en slik forebyggende massasje av mannlig prostataorgan, som kan gjøres selv hjemme. Men det var hyggelig, det var bedre at jenta gjorde det. Jeg trodde og gjorde. Jenta fra klinikken ble enige om å komme to ganger i uken, men den mest skammelige tingen var å stille foran henne. En måned senere følte jeg resultatet, det var et ønske om å ha sex mer. Som et resultat, nå har jeg et fullt sexliv.

Oleg, 43, Kursk

Da jeg lærte at jeg hadde en prostata, skovlet jeg hele Internettet og skjønte at jeg måtte gjøre en massasje. Han gikk til prosedyren som hardt arbeid, til slutt gjorde legen alt raskt, det var smertefullt, men tålelig. Jeg vet ikke hvem som sier at prosedyren er smertefri. Etter et kurs på to uker, da en pause, og en annen to uker begynte jeg å legge merke til at jeg begynte å gå på toalettet fritt, uten smerte. Det er ingen hyppig trang til å urinere. Men jeg vil ikke gjerne gå gjennom denne prosessen lenger.

Prostata massasje

# 21 Post Dmitry V »ons 24 Mar 2010 17:26

# 22 SEM Melding »Ons 24 Mar 2010 17:38

# 23 dvd-rw melding »ons 24 mar 2010 18:08

Re: Prostata massasje.

# 24 Melding til ivanov82 »ons 24 mar 2010 18:15

# 25 Post Dmitry V »ons 24 mar 2010 10:53 pm

# 26 Post SEM »Tue Mar 25, 2010 9:38 am

# 27 Post Vic »tors 25 mar 2010 15:14

# 28 Legg inn noen »torsdag 25 mars 2010 21:59

Prostata massasje

# 29 Post Vic »Tue Mar 25, 2010 10:54 pm

# 30 Innlegg av Dmitriy V »torsdag 25 mars 2010 kl 11:01

# 31 Post Kostya »ma 29 mar 2010 kl 11:05

# 32 Melding dvd-rw »ma 29 mar 2010 11:55

# 33 Innlegg av Kostya »ma 29 mar 2010 20:38

# 34 Innlegg av Lech1986 »ma 29 mar 2010 kl 22:02

# 35 Post Tester »Sun Sep 19, 2010 4:20 pm

Prostata massasje pasient vurderinger

Meldingen som kogniserer "12. januar 2013, 18:41

prostata massasje

Gjestepost »Jan 12 2013, 18:47

prostata massasje

Melding Interessert i »12 Jan 2013, 18:50

prostata massasje

Melding Øvelse »Jan 12 2013, 19:18

prostata massasje

Legg inn gjest »Jan 12 2013, 22:32

prostata massasje

Gjestepost »Jan 12, 2013, 10:59

prostata massasje

Gjestepost »Jan 13 2013, 15:40

prostata massasje

The Whistle Message »Jan 13 2013, 16:21

Massasje prostata mann. Anmeldelser, anbefalinger

Jenter, jeg vil gi prostata massasje til mannen min for Valentinsdag. Jeg hørte at dette bare er en kosmisk nytelse for en mann. I tillegg er det veldig nyttig for menns helse. Og en kul ting for de som planlegger å ha en baby. Hvordan skrive. Fordi prostata stimulering har en positiv effekt på spermatogenogenese. Så, fordi jeg elsker mannen min og prøver å diversifisere det intime livet. Jeg bestemte meg å prøve denne massasjen.

Bare jeg ble forvirret) Jeg så på den anatomiske beliggenheten, jeg forsto nesten hvor jeg skulle gå. Men beklager, mine fingre er veldig små. Og jeg er redd for at jeg ikke vil få det))) Hva skal jeg gjøre da? Noen deler vennligst tilbakemelding, tips, anbefalinger. Eller er det bedre fortsatt å ikke plage og ta en spesiell stimulans i sexbutikken. Og hvordan reagerer mannen på ham, hmm))) Jeg vil ikke snakke om det med ham. Jeg vil overraske ham, så lenge det ikke gir sjokk)))

Trådforfatter: Yana (Volgograd)

Mer om emnet:

Tilbakemelding og kommentarer

  • ✓ Bare nye svar vil bli mottatt.
  • ✓ E-post er ikke plassert overalt.
  • ✓ Du kan avslutte abonnementet i alle brev.

Jeg tror du ikke bør prøve å overraske en mann med dette. Slik en slik kjærlighet generelt behandles annerledes, og mannen kan ikke være psykologisk klar. Det virker som om du vil ha det, men det stikker.

For å komme til en slik massasje, ville jeg først kjærtegne tungen min i nærheten av anusen, eller stryke fingeren min ganske, slik at han på en eller annen måte ville bli vant til det faktum at du ofte sirkler rundt dette stedet.

Men så snart kan det skremme ham, eller noe.

Er fingrene korte? Hva mener du? Prostata ligger i en dybde på 4-5 cm. Finger nok til å få. Du kan også stimulere utsiden av prostata sone, dette punktet er 2-3 cm under skrotet. Forvarm muskler i brystet av mannen.

Hvordan varme opp?

Vera, massasje den nedre delen av kroppen, start fra føttene og trene bedre enn bekkenmassen, med noen av basoljene (druefrø, aprikos, etc.).

Nylig leste jeg en seksologs mening om dette emnet, og det ble sagt at bruken av denne prosedyren tydeligvis er overdrevet. Det vil si, denne massasjen er ikke så mye nyttig som hyggelig. Og hvis du virkelig vet hvor du skal klatre og hvor du skal trykke, da vil dette provosere utløsning. Ja, med ett trykk. I det er vanskelig å verifisere, men som de sier er det sant.

Jeg prøvde ikke det selv, bare kastet mannen min en agn på emnet: men han ville ikke like, som hun fikk svaret han ikke vet, fordi ingen noen gang har gitt ham det. Og dette er sant, fordi til du prøver, vet du ikke.

Mange menn er flau av dette og til og med fordømmer det, for i sin essens er prostata massasje stimulering av anus. Og det er dødelig for de som puster ujevnt på homoseksuelle temaer. Generelt, hvis jeg forsto riktig når jeg stimulerer prostata, får en mann opplevelser som du ikke kan oppnå med vanlig sex, ikke i en posisjon. Derfor er det fra dette synspunkt verdt å prøve.

Mitt råd: prøv jorda, fordi ikke alle menn behandler dette normalt, og du kan utilsiktet provosere en konflikt på dette grunnlaget, og for det andre, finne ut om det er problemer for hemorroider og andre ting for den delen, slik at du ikke møter smerte i stedet for nytelse.. og selvfølgelig, her er det nødvendig å handle ikke tilfeldig, men etter deformert teori om hva, hvordan og hvorfor.

Prostata massasje pasient vurderinger

ANTI-CELLULITE Beauty Massasje:

Et interessant emne?! Du kan dele lenken til denne siden med vennene dine eller bare holde deg selv en lenke til denne diskusjonen, så gå tilbake og les igjen!

ANTI-CELLULITE Beauty Massasje:

Et interessant emne?! Du kan dele lenken til denne siden med vennene dine eller bare holde deg selv en lenke til denne diskusjonen, så gå tilbake og les igjen!

ANTI-CELLULITE Beauty Massasje:

Et interessant emne?! Du kan dele lenken til denne siden med vennene dine eller bare holde deg selv en lenke til denne diskusjonen, så gå tilbake og les igjen!

ANTI-CELLULITE Beauty Massasje:

Et interessant emne?! Du kan dele lenken til denne siden med vennene dine eller bare holde deg selv en lenke til denne diskusjonen, så gå tilbake og les igjen!

Du vil ha fjern cellulitt?! Du vil ha ha jevnere bein og rumpe?! Du vil ha bli kvitt ekstra centimeter i midjen?! Og du vet hva du trenger for dette?
ANTI-CELLULITE BEAUTY MASSAGE fra det ledende nettstedet Krasotulya.ru Utmerket kvalitet til attraktive og komfortable priser!
ANTI-CELLULITE MASSAGE OF BEAUTY IN MOSKOW >> * Anti-cellulite BEAUTY MASSAGE i Petersburg >>

Kvinnenes nettmagasin Krasotulya.ru (kvinners forum og kvinners nettsted) inviterer annonsører til samarbeid. Deltakelse kvinners nettsted Skjønnhet. py - 12-14000 mennesker om dagen - dette vil gi deg en god avkastning på annonsering. Les mer >>>>
Utskrift av materiale på kvinnens nettsted og kvinners forum Krasotulya.ru KUN VELKOMMER. Med en enkel tilstand. Legg inn materialet etter den aktive koblingen til dette nettstedet. Vi ble enige om. :-))

Er prostata massasje ydmykende for en mann?

# 31 Vegetabilsk

  • informativ

  • status

  • Hjelpte brukere: 5

    # 32 Medium

    • sint ebaka
    • brukere
    • 109 innlegg
    • På forumet siden 17. juni 2010
    • rapporten

    • informativ

    • status

    Hjelpte brukere: 23

    ad-am (07.7.2010, 15:47) skrev:

    # 33 Linker

    • legendarisk
    • vandrere
    • 5807 meldinger
    • På forumet siden 1. august 2006
    • Kjønn: Mann
    • Rapport 2

    • Informativ 1

    • status

    Hjelpte brukere: 125

    Vedlagte filer

    • ___________________ 01_.jpg (20.5K)
      Nedlastingstelling :: 13

    Innlegget har blitt redigertLynx: 16. juli 2010 - 08:39

    # 34 Marat

    • Livet er som et hav, periodisk stormfullt.
    • vandrere
    • 3769 meldinger
    • På forumet siden 15. mars 2010
    • Kjønn: Mann
    • By: Blyadsky)
    • Interesser: Hva ville barnet ikke underholde, bare ikke gråte. )
    • Rapport 12

    • informativ

    • Status 1

    Hjelpte brukere: 1252

    # 35 Breeze

    • Syndig engel
    • brukere
    • 3743 meldinger
    • På forumet siden 1. desember 2009
    • Kjønn: Kvinne
    • By: SPb
    • rapporten

    • informativ

    • status

    Hjelpte brukere: 1

    # 36 Marat

    • Livet er som et hav, periodisk stormfullt.
    • vandrere
    • 3769 meldinger
    • På forumet siden 15. mars 2010
    • Kjønn: Mann
    • By: Blyadsky)
    • Interesser: Hva ville barnet ikke underholde, bare ikke gråte. )
    • Rapport 12

    • informativ

    • Status 1

    Hjelpte brukere: 1252

    # 37 Breeze

    • Syndig engel
    • brukere
    • 3743 meldinger
    • På forumet siden 1. desember 2009
    • Kjønn: Kvinne
    • By: SPb
    • rapporten

    • informativ

    • status

    Hjelpte brukere: 1

    # 38 Morsomt Putyatna

    • ikke standard
    • Walker på lager
    • 2198 meldinger
    • På forumet siden 21. august 2006
    • Kjønn: Kvinne
    • rapporten

    • informativ

    • status

    Hjelpte brukere: 6

    Innlegget har blitt redigertAbule Putyatna: 16. juli 2010 - 18:36