Hoved~~Pos=Trunc
Symptomer

Bli kvitt kreft: Hemlock Healing Anmeldelser

Sannsynligvis alle som har hørt at han har kreft, var veldig opprørt og forvirret. Og det er ikke overraskende, fordi kampen mot denne sykdommen er veldig vanskelig og utmattende. Og selv om medisinen bare utvikler seg med hvert år som går, er kreft fortsatt en av de mest ugjennomtrengelige sykdommene.

Og likevel, som vist av vurderinger av ekte mennesker, kan en alvorlig form for kreft trekke seg tilbake. Og hemlock kommer til redning.

Hemlock og dens egenskaper

Hemlock er en giftig plante som kan brukes til medisinske formål. Navnet kommer fra et symptom som oppstår når et gitt plante er forgiftet, nemlig en alvorlig hodepine. Det kan også være svimmelhet.

Denne planten, selv om den er ganske giftig, virker fortsatt på kroppens levende celler forsiktig og sakte, så små doser er ganske trygge. På grunn av dette, den medisinske planten hemlock spotted er den mest verdifulle og kraftige immunostimulant, bidrar til revitalisering og styrking av kroppens forsvar. I tillegg har hemlock antiinflammatorisk, smertestillende, antikonvulsiv og beroligende effekt.

Men den viktigste verdien av denne planten er at den kan kurere kreft. Som tidligere nevnt bærer levende celler rolig hemlockets gift med små doser, men samtidig er det også små doser hemlock i kroppen som kan ødelegge syke celler, hvorfra kreftvasken dannes.

Anmeldelser av de som hjalp hemlokking

Faktisk er det mange vurderinger om den positive virkningen av hemlocken. Folk fra hvilke legene rett og slett nektet, fordi de ganske enkelt ikke kunne hjelpe, ved hjelp av hemlocken, gjenvunnet de styrke, selvtillit, og til slutt en fullstendig seier over sykdommen. Interessant, mange av de omtalte vurderingene tilhører folk som var syke for 20 år siden, men etter det kunne de nyte livet lenge, og kanskje fortsatt leve.

Det er mer moderne eksempler når behandlingen med en hemlock helt lettet en syk person fra kreft. Og i virkeligheten viser vurderinger av behandling med hemlock en kur for onkologi selv i de siste stadiene. Spesielt effektivt hemlock håndterer kreft i bryst, mage og prostata.

Mange urte leger gir følgende anbefalinger og vurderinger om behandling med hemlock: Effektiviteten av denne metoden er ganske høy, men for å øke healing effekten, anbefales det å ta andre ikke-giftige urter med hemlock.

Forberedelse av infusjon hemlock

Å forberede hemlock-ekstraktet:

  • samle friske blomstrer av denne planten (blomstringstid - juni);
  • slip dem (ikke i kjøttkvern);
  • fyll opp til toppen eventuelle retter med de resulterende råmaterialene;
  • fylle opp med vodka;
  • infusjonen skal være på et mørkt og kjølig sted i 18 dager.

I tillegg, i tillegg til blomstringene, kan hemlock frø og unge skudd også brukes til å lage en hette. Dette er av stor betydning, siden hvis det ikke var mulig å samle blomstene i juni, kan frøene samles på sensommeren eller tidlig høst.

Når du utarbeider ekstrakter fra unge skudd med farge, er det nødvendig:

  • knust råmateriale for å fylle den tredje delen av tanken;
  • fyll hele innholdet til toppen med vodka;
  • La for å infuse i tre uker på et kjølig, mørkt sted.

I en nødsituasjon kan du ikke vente til hemlock insisterer. Du kan begynne behandling på den tredje dagen.

Hemlock behandling metoder

Det finnes flere metoder for behandling av hemlockkreft. En av de mest anerkjente er "royal". Hva er dens essens?

Hver morgen uten et enkelt pass og alltid samtidig på tom mage en time før et måltid, må du drikke et halvt glass vann med tillegg av infusjon av hemlock. På den første dagen blir det bare 1 dråpe, på den andre dagen - allerede 2 dråper. Og så i 40 dager må du øke dosen til 40 dråper. Så igjen, innen 40 dager, bør daglig dose reduseres for å komme tilbake til 1 dråpe igjen. Etter en kort pause, blir behandlingen gjenopptatt. For å utføre slik behandling er nødvendig til kreftvulsten forsvinner.

En sikrere og sparing metode - 25 og 15-dråpe system. Kjernen i teknikkene er den samme, bare doseringen er mindre. Slike metoder brukes når det er vanskelig for kroppen å ta en stor dose hemlock.

Så, selv om kreft er en forferdelig diagnose, er det ikke nødvendig å gi opp, fordi mye avhenger av en positiv holdning. Hemlock er en naturlig komponent som allerede har hjulpet mange, som viser sin effektivitet. Selvfølgelig må vi huske at hemlock er en dødelig giftig plante, så det er nødvendig å håndtere det med stor forsiktighet. Men etter alle reglene kan du oppnå suksess.

Anmeldelser av hemlock: om tinkturen hjelper og hva legene sier

Hemlock er den mest tvetydige plante, som på den ene side er veldig giftig, og på den annen har den kraftige helbredende egenskaper. Forresten har navnet på gresset sin mening, hvis du lukter de hvite blomstene, kan du få hodepine. Fra blader og blomstrer av planten forbereder tinkturen. Kjent medikament hemlock dets antitumor og anticarcinogene egenskaper. Og oftest er dette verktøyet brukt til å behandle kreft. Samtidig oppdages både i første fase og når metastaser oppdages. Men vurderinger av hemlock tinktur er like tvetydige som selve planten. Noen hevder at tinkturen kan være en frelse i sluttfasen, når leger ikke har risiko for kirurgi. Det er negative meninger. Anmeldelser av leger ser mer rasjonelle og reservert. Dette er ikke overraskende, siden infusjonen av hemlock refererer til folkemessige rettsmidler, og offisiell medisin gjenkjenner ikke den "utrolige" effektiviteten av stoffet. Vel, la oss se på vurderinger av verten tincture.

Siste håp eller sløsing med tid?

Hemlock gress inneholder 5 gifter. Den sterkeste av dem er konyin. For 300 år siden ble dødsstraffen aktivert ved hjelp av denne giften. Det ble også brukt som narkotisk substans. Med hensyn til behandling, virker konyin i dette tilfellet som en aktivator av immunsystemet. Anmeldelser av behandling av onkologi med tinktur hevder at stoffet virkelig hjelper i utgangspunktet - tillater ikke metastase å utvikle seg og også dreper ondartede celler.

Dette er viktig! Folk helbreder anbefaler ikke å ta maksimal dosering av tinktur for godartede svulster, for eksempel for myoma. Vurderinger viser at ett behandlingsforløp er nok. Gjenta som kan være etter en månedspause.

Vasily, Krasnodar:

"Jeg hadde smerte i lungeområdet. Sett på et sykehus i Krasnodar, gjennomført en undersøkelse. Hva kan jeg si, jeg ble diagnostisert med lungekreft. De tilbød meg en operasjon. Men slektninger, etter å ha lært om en slik diagnose, bestemte seg for å overføre meg til en venneklinikk. Generelt ble jeg behandlet på Oncological Institute. Etter to måneders behandling følte jeg meg veldig dårlig. Kjemoterapi hjalp ikke, men bare "ødela" leveren min. Temperaturen var høy - opp til 39 grader. Hva gjør en person i min stilling? Selvfølgelig, ser etter alle mulige alternativer. Jeg snublet over vurderinger som aksepterte hemlock tinktur. Kjennetegnet med sammensetningen av ugress. Siden behandlingen var ineffektiv for meg bestemte jeg meg for at det var verdt å prøve tinkturen. Tok, som rådde vurderinger, ifølge Tishchenko-metoden. Etter 2,5 måneder oppdaget jeg forbedringer. Temperaturen var ikke opptil 39 grader, hun økte ikke sikkert. Jeg fikk et kilo på 5, jeg begynte å gå for å være lett for meg, mitt humør var oppe. Jeg vil ikke stoppe behandlingen med tinktur. Jeg skal drikke en gang til hele kurset, så skal jeg gjennomføre en undersøkelse og supplere min anmeldelse. Se om svulsten utvikler seg. Men jeg tror på Tishchenko-metoden. Dette er det viktigste. "

"Jeg er kjent med hemlock gress i 6 år allerede. Hun begynte å drikke den etter første kjemoterapi. For 6 år siden ble jeg diagnostisert med brystkreft stadium 3. Vi utførte operasjonen, fullførte 6 kurs i kjemi. Jeg fant vurderinger av behandlingen av min "kvinnelige" svulst ved hjelp av en hemlock før første behandlingsforløp. Jeg trodde at ved folkemetoder vil jeg bli behandlet senere. Hvis det virkelig kommer til å bli dårlig. Det viste seg at ting ikke er så gode. Hun tok tinktur etter Tsar-metoden. Så, som de sier, "sjokk" dose tre ganger om dagen. Bestått tre kurs. Som du allerede forstod, hjalp tinkturen meg. Selv om nei, forberedelsen, operasjonen og strålingen hjalp i komplekset. Men nå har jeg noe å si om tinkturen.

Ett behandlingsforløp er uunnværlig. Jeg tok tinkturen i flere kurs på rad. Pause gjorde minimum. Så tre ganger om dagen, første dråpe om morgenen, to på ettermiddagen og tre om kvelden. Neste dag hadde jeg allerede tatt 4 dråper om morgenen og så nådd 40 dråper, så tok den i omvendt rekkefølge.

Det er nødvendig å støtte nyrene og leveren med andre urter. Dette, forresten, anbefales å gjøre vurderinger av tinktur. Siden doseringen av legemidlet var dødelig, så urtepreparater for rengjøring av lever og nyrer. Ta ugress trenger alle tre kursene. For leveren anbefaler jeg borax ivy.

Det er viktig å vite maksimal dosering. Hvis du føler deg dårlig etter 20 dråper, må du ikke øke antall dråper. Dette kan føre til svært alvorlig forgiftning. Kvalme, alvorlig magekramper og høy feber kan oppstå.

Jeg leste, selvfølgelig, og negative anmeldelser om metoden for å bruke hemlock. Det synes for meg at det er viktig å følge søknadsordningen og ikke forsøke å holde ut til de 40 dråpene. Etter tre kurs bør du ta en pause på minst 6 måneder. Siden kroppen bare blir vant til giftene. Etter et år med behandling, drikker jeg nå hemlock forebyggende. To ganger i året med full pris. Forresten, ifølge tsarens metode, tar mannen min også tinkturen. Han ble ikke lenger plaget av smerte i kneet. Hemlock tinktur hjalp kroppen min overleve etter onkologi og støtter nå min stabile remisjon. "

Dette er viktig! Anmeldelser av hemlock tinktur inneholder informasjon om preparering av stoffet. Hva trenger du å vite? Tørr gress er bare egnet for profylaktisk bruk, og for behandling av kreft må du samle friske knopper og blader. De blir umiddelbart kastet i alkohol. Det er best å lage en stor krukke. Infuse weed trenger minst 8 dager. Anmeldelser anbefaler å kjøpe enten en ferdig forberedelse fra friske urter, eller ellers være forpliktet til å samle seg selvstendig.

Natalia, Shakhrisabz:

"Jeg kan trygt kalle hemlock tinkturen en mirakel kur. Selv før historien med svigerfaren min, trodde jeg ikke på de populære metodene. Svigerfamilien, 81, tok en punktering og en svulstmarkør for prostatakreft. Analysen for onco viste 9,5. Generelt ble kreft bekreftet. Der svigerfaren tok vurderingene av å motta hemlock tinktur er et flott mysterium for meg. Forteller ikke. Han begynte å drikke stoffet i henhold til metoden til Tishchenko. Oppnådde opptil 40 dråper per dag og deretter redusert doseringen. Han brukte også thuyaolje som en gni. Smurt hver dag eterskrot. Jeg gikk tre måneder senere for å passere tumormarkøren. Og alle ble overrasket da resultatet kom 2.1. Forresten sa svigerfaren ikke til legene at han tok hemlocktinktur, brukte olje. Legene ble overrasket, trakk på skuldrene sine. Da vi lærte at svigerfaren hadde drukket tinkturen, begynte vi å lete etter vurderinger, men fant bare negative. Så tvilte de på resultatet. Svigerfaren tvilte ikke og stavet følge dosene av stoffet. "

"Jeg lærte om hemlock tinkturen fra min gode venn. Hun brukte den til å behandle livmorfibroider. Operasjon kjæreste var ikke enig. Jeg bestemte meg for å kjempe mot tumoren selv. Hun brukte urter i myoma. Omtaler om hvordan og hva de skal ta hun fant i ett forum. Hva var resultatet? Hun drakk hemlocktinkturen i 1,5 måneder i henhold til Tishchenko-metoden. Opptil 40 dråper nådde ikke, hun stoppet ved lavere dose, siden bivirkninger ble funnet. Svulsten har virkelig redusert. I tillegg til hemlocken tok en venn og belaster for normalisering av hormonnivåer. Østrogenivåene ble redusert. Etter tinkturen og andre avgifter, insisterte legen ikke på operasjonen. Foreskrevet støttende medisiner. Nå bestemte min venn å drikke et annet kurs. Forresten, fortalte hun meg om hennes behandlingsmetode etterpå, viste vurderinger av verten. Anbefalt å drikke tinkturen profylaktisk. Det hjelper med å gjenopprette immunforsvar og fjerner skadelige stoffer. Jeg har ikke travelt med å gjøre dette enda. Tross alt er hemlockgiftene en farlig ting. "

Hva leger tror: rasjonelle meninger

Det mest interessante for pasienter er vurderinger fra leger. Spesialister behandler begrensning av hemlock tinktur.

MG Petrov, leder av onkologisk avdeling for onkologisk forskningsinstitutt, akademiker ved det russiske naturvitenskapsakademiet:

"Jeg har hørt mer enn en gang om behandlingen med hemlock-svulster. Og fra pasienter og fra slektninger. Og alle snakket om virkningen av giftstoffer. Det er verdt å si at vitenskapen ikke er klar over antitumor effekten av alkaloider på kroppen. I de senere årene har hundrevis av studier blitt gjennomført, og om lag 50 effektive stoffer har blitt utgitt. Men ingen av dem er basert på alkaloider. Ja, i praksis var det tilfeller da selv "placebo-effekten" virket. Men jeg kan huske 2-3 slike tilfeller. Og jeg kan med sikkerhet si at pasientens følelsesmessige tilstand har jobbet. Videre kan hemlock tinktur være skadelig. Spesielt når strålebehandling utføres. "

Dette er viktig! Alle vurderinger av leger anbefaler ikke å selvmiljøere. Onkologer sier at i praksis er det ofte tilfeller når pasienten bruker utelukkende populære behandlingsmetoder. Dette fører til forverring.

Alefirov A., Institutt for nødhjelp av byen St. Petersburg:

"Jeg har jobbet hos Forskningsinstituttet som spesialist innen fytoterapi i flere år. Han gjorde flere konklusjoner angående handlingen av hemlocken. For det første kan tinktur bidra til å redusere smerte. For det andre, vurderinger av legene jeg jobber med viser at gresset kan forbedre pasientens livskvalitet. Etter å ha tatt tinkturen, føler pasientene seg bedre. Dette tillot dem å jobbe og føre et normalt liv. For det tredje gjør verktøyet det mulig å redusere antall kurser for kjemoterapi og intensiteten. Men du bør definitivt advare legen din om å ta tinkturer. Det er også verdt å merke seg at den klassiske behandlingen ikke er kansellert. Sørg for å utføre operasjonen, gjennomgå stråling, kjemoterapi. Jeg har sett tilfeller der folk ble henvendt til leger etter et år lang behandlingsforløp med utrolige folkemidlene. Og selvfølgelig var disse sakene svært forsømt, og sjansene for utvinning var minimal. "

Ikke-tradisjonelle metoder for behandling av sykdommer

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Du er her »Ikke-tradisjonelle metoder for å behandle sykdommer» Livbue »Behandling med akonitt og hemlock 4-trinns kreft

Behandling med akonitt og hemlock kreft stadium 4

Innlegg 1 side 30 av 30

Share12016-12-11 12:29:49

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Men fortsatt blir han behandlet?

Hvorvidt vodka, solsikkeolje og hemlock hjelper kreft

Legene diagnostiserer kreft som nesten 500 tusen russere hvert år. Og selv om moderne vitenskap sliter med å overbevise oss om at kreft og dødsdom er to forskjellige ting, viser upartisk statistikk at rundt halvparten av pasientene dør av denne smittsomme sykdommen innen 12 måneder.
Svært ofte gjør svulsten seg selv i dette utviklingsstadiet, når medisin, som de sier, allerede er maktesløs. Det er ikke overraskende at mange pasienter, som befinner seg i en lignende situasjon, i stedet for å akseptere deres skjebne, har sin vilje og ty til de såkalte ikke-tradisjonelle behandlingsmetodene. Det som kommer ut av det virker ikke interessant for noen her. Som det er sagt, sa doktoren "til lykken" til lykken.
Setningen
Mishakova Elena Vasilievna i sin ungdom

Når legene diagnostiserte min mor med kreft i bukspyttkjertelen, ble vi, som forventet, først og fremst snudd til spesialister. Takk Gud, ikke langt fra St. Petersburg i Pesochny, det er det velkjente All-Country Institute of Oncology oppkalt etter professor Petrov. Men mesterene trakk bare. Som det viste seg, forsøk på å behandle denne typen sykdom utgjør en av de mest inglorious sidene av moderne medisin. Chemoradiation terapi, som er svært effektiv i mange former for kreft, var ikke egnet i dette tilfellet.

En bukspyttkjertel svulst reagerer nesten ikke på noen påvirkning. Om lag 98 prosent av pasientene dør innen et år. Og gjennomsnittlig levetid er 6 - 7 måneder. Og det er bare hvis pasientene gjennomgår palliative operasjoner som eliminerer ulike komplikasjoner.

Den eneste måten å forlenge livet på er radikal kirurgi for å fjerne hele svulsten. Men selv etter det når pasientene i gjennomsnitt bare 17 måneder. Og hvis vi vurderer at en slik operasjon er en av de mest traumatiske i kirurgi, er ikke alle pasienter i stand til å motstå det. Det er derfor ikke overraskende at leger ty til dette behandlingsalternativet er ekstremt sjeldne.
Kort sagt er utsikten dyster.

Det var imidlertid et annet "fristende" forslag. I en annen, ikke mindre vitenskapelig institusjon, ble vi rådet til mye penger for å bruke en ny lovende metode for behandling av kreft ved høy temperatur (hypertermi). Heldigvis nektet vi. Som det viste seg senere, i en tid da det fortsatt var kontroll over medisin, ble denne "nye metoden" brukt i svært begrensede tilfeller. Fordi han ofte gjør mer skade enn godt. Nå prøver de å presse den til alle som har en fin mynt.

Folk helbreder viste seg å være mye mer sjenerøse med løfter. Det viste seg at ikke-tradisjonelle metoder for behandling av denne dødelige sykdommen er mye mer enn måter å håndtere angina.

Shevchenko forsikret at kreft på et hvilket som helst stadium kan overvinnes ved hjelp av vodka, halvt fortynnet med solsikkeolje.
Tishchenko og Zholondz lovet full helbredelse ved bruk av plantegift.
Shatalova skrev hele tiden om de gode resultatene av kampen mot kreft gjennom et spesielt kosthold.
Akupunktur, Chizhevsky-lysekronen og mange mirakuløse Viturid-preparater ble også tilbudt. Og forskjellige tryllekunstnere, trollmenn, og i det hele tatt ble tatt på denne virksomheten med stor entusiasme. Ville kunden ha penger.
Karakteristisk sett betrakte hver av forfatterne sin metode for å være den eneste sanne, og alle andre healere - charlatans.

I mars 2003 gjennomgikk mor palliativ kirurgi i Chudnovskaya sykehus, og galleavløpet forstyrret av svulsten ble restaurert. Svulsten i seg selv tør ikke å røre. Da hadde hun ikke annet valg enn å bli hjemme og vente på døden.

For å innrømme minst noe håp, fant vi og ga henne å lese Mark Jolondz bok Cancer Is Curable, der forfatteren presenterer sin tolkning av Tishchenko-metoden (behandling av hemlocktinktur eller akonitt) som et paradis for alle former for kreft.
Selvfølgelig var det vanskelig å tro på eksistensen av et universelt middel for en så kompleks sykdom, men av alle de "populære" metodene var dette det mest logiske med utgangspunkt i sunn fornuft. Faktum er at disse plantene inneholder alkaloider, som er giftstoffer for mennesker. Noen typer alkaloider brukes i onkologi som kjemoterapeutiske legemidler. I tillegg husker vi den opplevelsen som Alexander Solzhenitsyn brukte på seg selv. Han var kurert av kreft med akinittens tinktur, og da skisserte han kunstnerisk denne historien i roman Cancer Corps.

For å klargjøre noen viktige detaljer, kontaktet jeg Mark Jolondz, som, som det viste seg, bor i vår by.

Resultatet av samtalen med ham gjorde meg ikke så glad. Det viste seg at forfatteren til den medisinske bestselgeren selv ikke er en lege. Aldri behandlet noen. Og generelt, for øyeblikket har interessen for onkologiens problemer blitt helt tapt, siden den nylig oppdaget en ny, revolusjonerende måte å håndtere århundrets sykdom - hypertensjon. Nå ser alle hans tanker på alternativer for å publisere dette oppsiktsvekkende materialet.

Den eneste verdifulle oppkjøpet var telefonen til herbalisten fra Lipetsk, som etter en kort samtale sendte oss en hemlocktinktur for 900 rubler med bruksanvisninger. Denne mengden av legemidlet burde vært nok i mer enn seks måneder.

Mor begynte entusiastisk å ta tinkturen til den såkalte "kongelige metoden". På den første dagen - en dråpe. I andre - to. Og så til maksimum. Dermed begynte dosen drop-by-drop til null igjen. Etter en ukesferie ble lysbildet gjentatt. Et av problemene er valget av maksimal dosering, siden hemlock er fortsatt en giftig plante. Hver helbringer hadde sin egen mening om dette. Tishchenko anbefales å stoppe ved 20 dråper. Jolondz - med 90. Andre foreslo å måle doseringen i henhold til trivsel. Siden toppen av 20 dråper var for lett for mor, bestemte hun seg for å ta med mottaket til 90.

Om sommeren følte moren stor. Hun bodde i landet. Alle dager tilbrakt i hagen. Bevart en diett. Jeg prøvde å spise produkter av vegetabilsk opprinnelse.

Men på høsten var det komplikasjoner. Har sluttet å passere mat. Svulsten har blokkert tolvfingertarmen. I oktober måtte jeg gjøre en annen operasjon for å gjenopprette intestinal patency. Det var ikke noe bra å vente på, i et halvt år er det bare den tiden da de fleste pasienter med en lignende sykdom dør. Men etter å ha kommet tilbake fra operasjonen, skjulte kirurgen ikke sin overraskelse fra oss. Han sa at for første gang i sin praksis har sykdomsstadiet i så lang tid nesten ikke forandret seg. Svulsten økte ikke i størrelse, ble ikke metastasert, men bare forandret form. Og selv om han var skeptisk til alle slags populære metoder før, oppfordret han oss nå til å fortsette behandlingen på samme måte.

Etter det gikk et annet år. Velvære forble bra. Og bare ultralyd viste langsom tumorvekst. For å unngå avhengighet av gift, ble hemlock tinktur erstattet av akonitt tinktur, og beholdt samme dosering. Men vekstdynamikken forblir fortsatt.

Men det som fortsatt var overraskende var at smerte syndromet karakteristisk for denne sykdommen var nesten helt fraværende. Vanligvis er disse pasientene foreskrevet narkotika, og moren drikker ikke så enkelt analginum. Selv i slutten av det andre året av sykdom, ble hennes tilstand av helse gradvis forverret, vi håpet fortsatt på et mirakel.

Men miraklet skjedde ikke. Hun bleknet bort bokstavelig talt innen en uke. Mor ble diagnostisert med stadium IV kreft i 22 måneder. Nesten fire ganger lengre enn gjennomsnittlig moderne medisin profeterer til slike pasienter.

Valery MISHAKOV (avisen "Moskovsky Komsomolets i St. Petersburg" 6. juli 2005)

Akademiker for det russiske naturvitenskapsakademiet, leder av Institutt for terapeutisk onkologi, forskningsinstitutt for onkologi oppkalt etter professor Petrov Mikhail Gershanovich

- Under første verdenskrig la legene ved et uhell et merkelig mønster. For soldater som lider av kreft, etter forgiftning med sennepsgass, redusert svulstveksten plutselig uten grunn. Studien av dette fenomenet førte til etableringen av det første kjemoterapi-stoffet (embihin), som fortsatt brukes i mange land.

Nå har mer enn 300 tusen forskjellige stoffer blitt testet for antitumoraktivitet. Og dette arbeidet stopper ikke for et sekund. Før stoffet er funnet å være egnet for behandling, passerer det tre stadier av langsiktige tester. Først på dyr, så på folk. Maksimal tillatt dose kontrolleres. Effekt på ulike typer tumorer. Den beste mottaksmodus er utviklet. Derfor koster utvikling og testing av et nytt stoff ca. $ 1 million. Først etter dette begynner de å bruke det i alle medisinske institusjoner.

Nå har vi ca 50 svært effektive stoffer, som i mange tilfeller kan forlenge livet til kreftpasienter. Hyppige tilfeller og fullstendig gjenoppretting. For eksempel har nylig en ny sveitsisk medisin, Mabtera, dukket opp, som i 87 tilfeller av 100 bekjemper ondartet lymfom. Sant det er også verdt mye - $ 10.000.

Det er selvfølgelig typer tumorer som er dårlig utsatt for kjemoterapi. Men selv i dette tilfellet vil jeg ikke anbefale å bruke medisinsk tvilsomme behandlingsmetoder. Vitenskap er ikke klar over noen antitumor effekt av alkaloider som er en del av hemlock eller akonitt tinkturer. Solzhenitsyn har blant annet gjennomgått en tradisjonell kreftbehandling på sykehuset. Derfor er det neppe riktig å si at det var folks metode som reddet ham fra døden. Jeg kan huske dusinvis av tilfeller når folk som ble behandlet på ulike eksotiske måter, kom til vårt institutt. Men resultatet var alltid det samme - sykdommen startet til grensen. Derfor er propagandaen til uprøvde metoder langt fra ufarlig.

Langsiktige observasjoner tyder på at kreftforløpet avhenger av pasientens psykologiske holdning. Derfor kan den såkalte "placebo-effekten" tas som et positivt resultat av ukonvensjonell behandling. Når enda en tom pille, presentert som en panacea, gjør det noen ganger fantastiske ting.

I tillegg bør man ikke glemme at, selv om det sjelden har vært tilfeller av spontan regresjon av svulsten og total gjenoppretting av pasienten, selv uten behandling. Over 40 års arbeid kom jeg over dette to eller tre ganger.

Jeg kan også si at redningsmennene fra menneskeheten fra kreft dukker opp med oss ​​med misunnelsesverdighet. For eksempel måtte jeg delta i bekreftelsen av det beryktede stoffet "Katrex", produsert fra katranleveren. Regissøren av Tbilisi Zoo Gachechiladze, regissøren av Tbilisi Zoo, lød sine fantastiske egenskaper til hele landet på slutten av 80-tallet. På en eller annen måte klarte han å få en positiv mening fra legene fra Kiev-instituttet for onkologi, hvoretter folkemengder begynte å samle seg i hovedstaden i Georgia. En ampulle av denne medisinen fløy bort for tre rubler. På oppdrag fra CPSUs sentrale komité ble det satt opp en spesiell kommisjon for å håndtere dette fenomenet.

Det viste seg at dette stoffet har absolutt ingen effekt på noen type svulst. I tillegg ble det gjort i uhygieniske forhold et sted i bakrommet i dyrehagen, og det viste seg å være rett og slett skittent. Folk som brukte det, risikerte resterne av helsen. Fornemmelsen viste seg å være et slag.

Valery Tishchenko, forfatter av kreftbehandling med plantegift:

- Boken av Mark Zholondza er en en-til-en omskrevet min monografi, suppleres bare av kapitlet "Hvorfor ikke bli behandlet av Tishchenko-metoden." I tillegg har denne forfatteren av en eller annen ukjent grunn vendt det viktigste - doseringen. Jeg tror at en hemlock-tinktur i en mengde større enn 20 dråper kan skade pasienten, da den kan undertrykke immunpotensialet til en levende celle som er i motsetning til angrep av krefthormonet.

Jeg vil merke at onkologi alltid har vært og fortsatt er et lukket område. Å skrive sannheten om dette emnet betyr å utsette deg for store problemer. Hvem er interessert i hundrevis og tusen mennesker som har gjenopprettet seg fra en forferdelig sykdom eller har forlenget livet ved hjelp av plantegifter?

La oss vente til de nye reformene legger fram smarte mennesker. Kanskje vil disse problemene bli løst på statlig nivå.

Terapeut, forfatter av boken "Cancer. Jeg erklærer krig mot deg! "Andrei Alephirov:

- Metoder for behandling av onkologiske sykdommer med planteforgiftninger eksisterte allerede i 1700-tallet i forskjellige land. For eksempel studerte den berømte legen Anton Shtork i detalj de anti-tumoregenskaper av hemlocket, utvalgte doser, lette etter måter å bruke den på. I kinesisk medisin har det vært funnet referanser til urtebehandling av ulike svulster fra tidligere tider. I St. Petersburg har Dzhanelidze Nødforskningsinstitutt, under ledelse av medisinsk lege, Muza Tarelkina, gjennomført forskning om temaet "Hjelpe pasienter i avanserte stadier av kreft" i ca 20 år. For fire år siden ble jeg invitert til denne gruppen som spesialist innen urtemedisin. Selvfølgelig var vår hovedoppgave ikke å behandle den underliggende sykdommen, men for å forbedre pasientens livskvalitet. Men som et resultat av vårt arbeid viste det seg følgende.

Bruk av vegetabilske gifter og andre urter, du kan oppnå en betydelig reduksjon i smerte. Ingen av pasientene i forsøksgruppen gripet til narkotiske analgetika. Og bare en tredjedel av dem trengte konvensjonelle smertestillende midler.

Mange pasienter, til tross for sykdommens alvor (97% hadde IV stadium av kreft), forblir funksjonelle og fortsatte å ikke bare tjene seg selv, men også å jobbe på arbeidsplassen.

Også, mot bakgrunnen av urte terapi, forbedret toleransen av tradisjonell kjemoterapi betydelig. Dette gjorde det mulig å redusere dosen av cytostatika med 30% uten å redusere effektiviteten av behandlingen. Dette førte til forbedret trivsel hos alvorlig syke pasienter.

Økt gjennomsnittlig levealder for pasienter.
Basert på det foregående kan det konkluderes med at bruk av urter i de fleste tilfeller kan forbedre livskvaliteten til en kreftpasient, og noen ganger til og med gi en effekt som er sammenlignbar med de viktigste behandlingsmetodene.

Når det gjelder virkningsmekanismer for infusjon av hemlock og akonitt, er de, spesielt i små doser, lite sannsynlig å fungere som cytostatika. Sannsynligvis kan disse stoffene påvirke det menneskelige immunsystemet, og hjelper kroppen vår til å bekjempe selve svulsten.

Jeg vil bare understreke: Hvis sykdomsstadiet er slik at det muliggjør aktiv klassisk behandling (kirurgi, kjemoterapi, strålebehandling), må dette gjøres.

Robert Diltz, fra boken "The Genius Series":

"I løpet av en annen interessant studie ble hundre personer undersøkt som klarte å gjenopprette fra kreft. Alle disse menneskene ble diagnostisert med kreft i sluttfasen, men etter ti til tolv år fortsetter de å være sunne.

I dette tilfellet forsøkte forskeren å etablere det som er vanlig mellom alle disse menneskene. Som det viste seg, var behandlingen veldig forskjellige. Noen ble utsatt for vanlige medisinske prosedyrer - kirurgi, kjemoterapi og stråling. Andre benyttet seg av ukonvensjonelle metoder som akupunktur. Andre fulgte diett og ernæringsmessige mønstre. Noen fikk på vei for psykologi eller religion.

Det eneste som alle disse hundrevis av mennesker hadde til felles var at de trodde at deres handlinger ville gi resultater. "

Sanua188 profil
BOS Sanua188
E-post Sanua188

Share22016-12-11 12:30:17

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Mor begynte entusiastisk å ta tinkturen til den såkalte "kongelige metoden". På den første dagen - en dråpe. I andre - to. Og så til maksimum. Dermed begynte dosen drop-by-drop til null igjen. Etter en ukesferie ble lysbildet gjentatt. Et av problemene er valget av maksimal dosering, siden hemlock er fortsatt en giftig plante. Hver helbringer hadde sin egen mening om dette. Tishchenko anbefales å stoppe ved 20 dråper. Jolondz - med 90. Andre foreslo å måle doseringen i henhold til trivsel. Siden toppen av 20 dråper var for lett for mor, bestemte hun seg for å ta med mottaket til 90.

Om sommeren følte moren stor. Hun bodde i landet. Alle dager tilbrakt i hagen. Bevart en diett. Jeg prøvde å spise produkter av vegetabilsk opprinnelse.

Men på høsten var det komplikasjoner. Har sluttet å passere mat. Svulsten har blokkert tolvfingertarmen. I oktober måtte jeg gjøre en annen operasjon for å gjenopprette intestinal patency. Det var ikke noe bra å vente på, i et halvt år er det bare den tiden da de fleste pasienter med en lignende sykdom dør. Men etter å ha kommet tilbake fra operasjonen, skjulte kirurgen ikke sin overraskelse fra oss. Han sa at for første gang i sin praksis har sykdomsstadiet i så lang tid nesten ikke forandret seg. Svulsten økte ikke i størrelse, ble ikke metastasert, men bare forandret form. Og selv om han var skeptisk til alle slags populære metoder før, oppfordret han oss nå til å fortsette behandlingen på samme måte.

Etter det gikk et annet år. Velvære forble bra. Og bare ultralyd viste langsom tumorvekst. For å unngå avhengighet av gift, ble hemlock tinktur erstattet av akonitt tinktur, og beholdt samme dosering. Men vekstdynamikken forblir fortsatt.

Men det som fortsatt var overraskende var at smerte syndromet karakteristisk for denne sykdommen var nesten helt fraværende. Vanligvis er disse pasientene foreskrevet narkotika, og moren drikker ikke så enkelt analginum. Selv i slutten av det andre året av sykdom, ble hennes tilstand av helse gradvis forverret, vi håpet fortsatt på et mirakel.

Men miraklet skjedde ikke. Hun bleknet bort bokstavelig talt innen en uke. Mor ble diagnostisert med stadium IV kreft i 22 måneder. Nesten fire ganger lengre enn gjennomsnittlig moderne medisin spår til slike pasienter.

Share32016-12-11 12:30:37

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Valery Tishchenko, forfatter av kreftbehandling med plantegift:

Jeg tror at en hemlock-tinktur i en mengde større enn 20 dråper kan skade pasienten, da den kan undertrykke immunpotensialet til en levende celle som er i motsetning til angrep av krefthormonet.

Terapeut, forfatter av boken "Cancer. Jeg erklærer krig mot deg! "Andrei Alephirov:

Når det gjelder virkningsmekanismer for infusjon av hemlock og akonitt, er de, spesielt i små doser, lite sannsynlig å fungere som cytostatika. Sannsynligvis kan disse stoffene påvirke det menneskelige immunsystemet, og hjelper kroppen vår til å bekjempe selve svulsten.

Share42016-12-11 12:31:00

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Som det fremgår av det ovennevnte, "et annet år gikk, ble hemlock erstattet av akonitt, som som alle som er behandlet med giftstoffer, kalles den sterkeste giften, og jeg kan anta at det var nødvendig å begynne behandling med akonitt raskere og fokusere på selvtillit hvis dynamikken i svulstveksten fortsatte, Uansett må pasienten føle seg ubehag under et slikt selvforløp og skarpere oppmerksomheten på det. Hvorfor antar vi at det ble litt verre i dag? Kan det ta en pause? Alt dette bør bli bedt om av selve organismen. Et annet alternativ er at e "Oppmuntrende ord fra en onkolog, pasienten" avslappet "fra midlertidig suksess og betalte ikke nok oppmerksomhet til selvbehandling, inspirert av den første suksessen.
På grunn av det faktum at overgangen fra en gift til en annen ikke ble gjort i tide, var tiden tapt på grunn av avhengigheten av en kreftcelle til en gift. Og så er dosen av akonitt ikke indikert, det er vanskelig å si, men at akonitten ikke kunne fungere på kreftcellen det er umulig
Jeg antar at 1 syklus av behandlingen var vellykket, pasienten klarte å oppnå stabilisering av svulsten, reaksjonen av kreftcellen til akonitt bør også tas i betraktning, kroppens respons og riktig belastningsdose bør velges, og jeg tror at det viktigste er å følge hele behandlingsforløpet og trekke konklusjoner og ta avgjørelser veldig kult uten unødvendige følelser. Og det viktigste er ikke å fortvile og ikke gi inn på denne sykdommen. Gå til slutten og tro! hva vil bli suksess.

Share52016-12-11 12:31:21

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Jeg foreslår at jeg leser brevet jeg mottok fra herbalisten
besvart spørsmål som interesserer meg.

Du har stor risiko for å nå en slik dose. 90drops er nesten 2,5 ml akonitt tinktur, og en enkelt dødelig dose av Aconite J. er bare 4-5 ml. Du er nær en dødelig dose, det er mulig at Aconite North, og ikke Jungar, reddet deg fra problemer. Vi må være forsiktige, selv om jeg ikke er overrasket over noe, blir folk behandlet som de passer, og noen ganger er de overrasket over hvor levende de er.

På bekostning av kjemi, er jeg enig med deg, andelen mennesker som den hjelper, er veldig liten, i de fleste tilfeller mennesker bare kremerer med kjemi som helt ødelegger immunforsvaret.

> 1. Kan MTS bli vant til akonitt i en slik periode, og skal jeg bytte nord til Jungar.
Hvis jeg forstår riktig, drakk du Akonit North i 5 måneder, gitt de høye dosene, tror jeg avhengigheten skal starte (vanligvis avhengigheten i 7-8 måneder), og din akonitt vil mest sannsynlig slutte å jobbe.

> 3 Hvis du forandrer hva som er gift.
Det faktum at det må endres til Dzhungarsky - SINGULALL, og å ha 2,3 infusjoner i vårt arsenal.

Jeg anser at jeg bør ha fortsatt selvbehandling med sjokkdoser i intervaller mellom kjemoterapi og etterpå.
Dette er bare hvis kroppen din tåler slike belastninger. Husk at fra kurset til kjemiområdet vil du svekke og kan bøye pinnen. I dette tilfellet trenger vi kraftige antioksidanter.

> 2. Det er tilrådelig å ta Jongar aconite ved standarddoser, fordi jeg ble vant til trommene
De tre første kursene, jeg anbefaler deg å holde fast ved standardskjemaene, og deretter, etter at du har lært kroppen din å forgifte, drikk det du vil, men bare ikke komme til dødelige doser.
Det er ikke alltid mulig å slå kreft. Når det gjelder planteforgiftninger, er det i noen mennesker svulsten lokalisert til størrelsen på en ert, det vokser ikke og faller ikke i noen, men det stopper, som det var, og folk sitter på giftstoffer i årevis med doser, i noen tilfeller løser det helt, men disse er for det meste godartede og første stadier av ondartede svulster.

Shock doser du kan treffe svulsten på den tiden, men på grunn av hormonelle feil og svekket immunforsvar i kroppen, begynner det å vokse igjen, fordi årsaken ikke er fjernet, og fremmet bare en midlertidig effekt. Tross alt blir ikke en svulst dannet i kroppen akkurat slik. Kreftceller er tilstede i en sunn kropp i det hele tatt, de blir bare anerkjent i tid av immunsystemet og ødelagt, og når hormonell svikt oppstår, slutter kroppen å gjenkjenne dem og anser dem som egne, derfor utvikler svulsten gjennom årene. Som regel utvikler svulsten 6-8 år og viser ingen tegn, og deretter et skarpt tilbakefall, noe som er svært vanskelig å stoppe. Hun er også sakte herdet med giftstoffer. Du må kanskje ta giftstoffer i mange år. En sjokkdose er bare en midlertidig effekt. Vel, du kan for eksempel sammenligne en svulst med et isstykke. Du bruker støtdoser med kokende vann (giftstoffer), men det smeltet bare litt og forblir fortsatt. Og hvis du har planlagt å støtte kroppen i en "hot punkt" gift, vil den smelte naturlig uten spor, det tar tid og en forsinkelse i topp hastighet av doser 2-3dney å 2-3nedel det avhenger av allmenntilstand og indikasjoner på hemoglobin og leukocytter. Den beste effekten vil være hvis du jevnt når det maksimale lysbildet i henhold til skjemaet. 3 uker hold 30 dråper (Aconite) eller 40 dråper Hemlock, enn en gang du kommer til 90 og gå tilbake til en dråpe.
_________________

Share62016-12-11 12:32:04

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Med hensyn til doser --- behandles jeg i henhold til dette prinsippet. Jo større dose, desto større er den cytostatiske killer-effekten.
men her er den viktigste tiden virkningen av hvert legemiddel (det være seg akonitt eller et annet cytostatisk middel). En redusert celle blir vant til stoffet og derfor er det nødvendig å fange en slik dose før avhengighet og slå en svulst med høy effektivitet.
Mens akonitten fungerer for meg, men jeg føler at jeg snart skal endre karakteren, ser jeg etter Dzungarian

I mitt tilfelle HT.

bringes til stabilisering, men volumet av lesjoner forblir på plass, regresjon pluss minus 2 eller 3 mm. Hovedmottakene i (desember gjorde CT) er allerede et rent eksperiment,
uten kjemi, redusert med 2 mm. Vekten i en l y redusert i den andre økte.
Den siste CT-skanningen har økt til 2,4 cm. Jeg kom til det første volumet etter å ha fullført kursene i HT (september)
Men i løyen var 10 mm 6 mm. der hakket han cycloferon. En annen lørdag var 13 ble 15 mm. Det er situasjonen.
Kanskje dette skyldes spillet med doser. Når alt kommer til alt, klatrer jeg noen ganger på store doser og går av skarpt.

Jeg pierced 5 ampuller polyoxidonium, jeg følte ingenting. Absolutt. Og kastet.
Men galavit-otlichno.Poschustvoval som han går til de berørte stedene, gikk hyggelig varme og munterhet, rett fladdret gjennom hytta.
Ordningen ble anbefalt av en person, han møtte også min mening om at han blir behandlet av en erfaren onkolog.
Ordningen er 5 amp.1 en gang om dagen og 10 hver annen dag, men for tiden har jeg forlatt den på reservatet - jeg forbereder meg på et killerforsøk med akonitt Nord!
Jeg vil klemme alt ut av det til kroppen er helt vant til det.
Ultralyd 14. mars -

Share72016-12-11 12:32:20

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Ved akonittekstrakter Nord.

1Vytyazhka 30 gram aconit + 450 ml vodka for å insistere 14 dager. Fortsett. Drikk fra 1 lue 3 ganger daglig til 30 lue og ned 3 kurs med
med en pause på 7-10 dager. Dripping 3 ss vann. Aconite kjøpt i F-senteret i posene. Fargen på te med
moderat lukt.

2 hette ekstrakt fra røttene av akonitt Nord, samlet i fjor sommer infused med vodka på samme tid tok
ca 10-12% Lukten er mild. Fargen er mørk brun.

3 hette 50 gram aconitt per 400 gram alkohol
4Vytyazhka 100g akonitt infundert med vodka. Fargen på mørk te med svart.
5 hette Lignende 30 gram for 450 vodka produsert i slutten av november pr.år.

Share82016-12-11 12:32:36

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Jeg følte meg og husket følelsene da jeg løste opp en svulst i høyre lunge når jeg eksperimenterte. Sammen med akonitt tok jeg ASD-2, prikkete dexametason og immunofan.
Men i det øyeblikket brukte jeg 1 ekstrakt av akonitt og 2 2 på grunn av det faktum at ekstrakter 1 i henhold til herbalistens resept (fordi jeg ikke observert standarddosen) og jeg ikke hadde nok til borderline doser og jeg brukte 2. ekstrakt. fanget etter å redusere grensedosen - det var nøyaktig etter å ha tatt akonitt - og fanget sensasjonene av reaksjonen. Oppløsning av svulsten.
I mitt eksperiment tror jeg at akonitt er den viktigste forberedelsen, og jeg kontrollerer dens handlinger på meg selv med virkningen av forskjellige konsentrasjoner av ekstrakter.
Det er veldig viktig for meg å fastslå om MTS blir vant til en type akonitt, men jeg føler at akonitten jeg aksepterer fortsatt jobber..

2 eksperiment Jeg begynte å trekke ut 3 (alkohol) Jeg koblet til kokende te, først bladene, deretter toppene, økte gradvis styrken og nådde grenseverdien av akonitt 1-eksperiment - 90 caps følte at denne dosen allerede var svak for meg. Og jeg begynte å øke dosen. Jeg nådde 120 cap. og gikk ned og reduserte dosen med 10 kap 1 timers mottak.
Jeg tror at alkohol svekket akonittens handlinger.

Share92016-12-11 12:33:10

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Planocellulær kreft er den nest vanligste varianten av lungekreft (25-40% av tilfellene). Åpenbart sporbar til røyking ☼ Det antas at tumoren oppstår fra skjell-metaplasia av epitelcellene i trakeobronkialkanalen treet ☼ Plateepitelcarcinom ofte detektert nær roten av lungen i form av endobronkiale lesjoner (i 60-70% av tilfellene) eller perifer avrundet utdannelse> Tumor snart forårsaker bronkial obstruksjon> Karakteristisk relativt langsom vekst og relativt sen metastase> Hovedfokuset er gjenstand for nekrose av sentrale områder med dannelse av hulrom.

Share102016-12-11 12:33:24

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Graden av histologisk malignitet

GX-tumordifferensiering kan ikke avklares
G1 svært differensiert
G2 moderat differensiert
G3 dårlig differensiert
G4 utifferentiert
metastase
- Metastase til ikke-pectoralområdet.

• I hjernen, bein, lever og binyrene.
- Lokal distribusjon og regional metastase.

• Sprøyting i mediastinum, store kar på brystveggen, perikardium.

• I lymfeknuter av lungens port, mediastinale, supraklavikulære og aksillære lymfeknuter.
-

Share112016-12-11 12:33:48

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

ervichny sentrum (T)

• TX - det er ingen måte å vurdere hovedfokus på; ofte forekommer denne situasjonen når diagnosen er bekreftet ved cytologisk undersøkelse av sputum, men svulsten oppdages ikke radiografisk og endoskopisk (latent kreft) eller er ikke tilgjengelig for å oppdage (undersøkelse kan ikke utføres). T0 - primærfokus er ikke bestemt. Tis - ikke-invasiv kreft (ingen tegn på invasjon)

• T1 - en tumor som ikke er større enn 3 cm i diameter, omgitt av lungevev eller visceral pleura, uten tegn på invasjon proximal til lobarbronkusen under bronkoskopi. [Overfladisk tumorvekst av en hvilken som helst lengde i bronkusvegen, uten å påvirke hovedbronkusen, betegnes som T1]

• T2 - en tumor som er større enn 3 cm i diameter, eller et hovedfokus av enhver størrelse, spirende visceral pleura eller atelektase forårsaker obstruktiv lungebetennelse; eller strekker seg til roten av lungen. Ifølge bronkoskopi er den proksimale kanten av svulsten plassert 2 cm distal til karina. Eventuell samtidig atelektase eller lungebetennelse strekker seg ikke til hele lungen.

• T3 - en svulst av hvilken som helst størrelse, som sprer tilstøtende vev: brystvegg (inkludert pankosensyndrom), mediastinal pleura, perikardium, membran eller hovedbronkus proksimal til 2 cm fra karina, men ikke når den, eller en svulst med samtidig total atelektase eller total lungebetennelse

• T4 - hovedfokus i enhver størrelse som sprer noen av følgende strukturer: elementer av mediastinum, hjerte, store kar, luftrør, spiserør, ryggvirvler, karina eller svulster i samme andel; eller ondartet pleural effusjon [hos noen pasienter er effusjon ikke ekssudat; i fravær av svulstelementer i punktering, er thoracoscopy med pleural biopsi vist. Hvis effusjonen ikke er direkte relatert til svulsten, bør prosessen betraktes som T1-T3].

Regionale lymfeknuter (N)

NX - ikke nok data til å vurdere tilstanden til lymfeknuter
N0 - ingen tegn på regionale lymfeknuter
N1 - metastaser i peribronchiale og / eller lymfeknuter av lungrotten på den berørte siden, inkludert direkte spiring av primærtumoren
N2 - skade på mediastinal og / eller bifurcation lymfeknuter på den berørte siden
N3 - metastaser i lymfeknuter av mediastinum eller lungrot på motsatt side; nederlag av foreskrevne eller supraklavikulære soner

Fjernmetastase (M)

MX - ikke nok data til å identifisere fjerne metastaser
M0 - ingen tegn på fjern metastase
M1 - identifiserte fjerne metastaser, inkludert individuelle tumornoder i andre lunger i lungen (samme og den andre siden). Det berørte orglet bør avklares: lunge, bein, lever, hjerne, extrathorakse lymfeknuter, benmarg, pleura, hud, andre
[M1 inkluderer individuelle tumornoder (screenings) i en annen lobe (på samme side eller motsatt lunge]
Gruppering i faser

Skjult kreft THN0M0
Fase 0 - TisN0M0
IA stadium - T1N0M0
IB stadium - T2N0M0
Trinn IIA - T1N1M0
IIB stadium - T2N1M0; T3N0M0
Trinn IIIA - T1N2M0; T2N2M0; T3N1M0; T3N2M0
Trinn IIIB - hvilken som helst T med N3M0; T4 noen N med M0
IV stadium - noen T noe N med M1

Typisk bestemmes TNM-deskriptorer basert på kliniske, røntgen-, endoskopiske og kirurgiske diagnostiske metoder. Grensene for spredning av svulsten spesifiserer etter radikal kirurgi. I sistnevnte tilfelle, etter at TNM-deskriptorene er korrigert på grunnlag av histologiske data, legges bokstaven "p" (pTNM) foran. I et kirurgisk preparat anbefales en undersøkelse av minst 6 lymfeknuter.

Share122016-12-11 12:34:19

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Om meg. -11 år etter operasjon, lungekreft. Ved utgangen av 2010, relapsed. I februar 2011 sendte de en simt behandling. Tumor lung, venstre MTS, mts til lion.adrenal kjertel, mts til lymfeknuter, mts til retroperitoneal l y Først begynte vi å gjøre HT, det første kurset ble gjort, og vi studerte, gå hjem, du kommer om en uke og tenker på hva du skal gjøre neste gang. Jeg kommer og sender for en simulert behandling til pasienten på bostedet.
Jeg gikk til f-senteret, foreskrev krydder-aconitten, jeg begynte å drikke i henhold til dosen. Som foreskrevet. På 8 fikk jeg litt av en slik kraft at jeg begynte å gjøre fysiske øvelser, mareritt forsvant, men generelt ble hele tilstanden utmerket. Jeg ble plaget av tanken om at denne TEMPORALE forbedringen som aconitten ikke kunne takle en slik mengde og volum av lesjoner av MTS, men fortsatt selvbehandling.
På internett er det mye informasjon om hvordan man skal behandles med akonitt, men i utgangspunktet anbefaler alle en standarddose på opptil 30kap.maximum. Men etter å ha nådd 15 dråper av denne dosen, følte jeg og kom til den konklusjonen at jeg bare provoserte progresjonen og bestemte meg for å øke dosen til maksimal risiko., fordi jeg konkluderte med meg selv - jo mer dose, desto mer destruktive effekt "Og jeg bestemte meg for å ta en risiko og navigere ved ADMISSION - jo mer hadde jeg ingenting å tape. Jeg fanget opp med DoS 90 cap.connected ASD-2, laget dexametason i henhold til ordningen Urgent Oncological hjelp, fordi smerte i livmorhalsen nkah.rednosti på bryst og nakke, smerte når du svinger hodet. Etter å ha oppnådd maksimal dose følte jeg at jeg ikke kunne stå lenger og begynte å redusere dosen. Tilstanden var dårlig, svakhet, svette, søvnløshet. Det viste seg at behovet for behandling var vanskelig å ta, Jeg kunne ikke vente på mottaket. Organisasjonen krevde. 10. april følte jeg meg som om fra lungene, for det meste fra høyre, som om noe falt av, lettet, og som om brystet hadde falt på plass. På grunn av forbedringen bestemte jeg meg for å kontakte RKOD med resultatene av undersøkelsen R -gr.OKG, og ultralyd OBP og binyrene. 18.04.2011g.
Kont..P-g.-høyre fokalformasjon praktisk talt "løst" -reduktivt spor (S 4,2 * 2,5 cm tetthet = 5 = 20 EdN-ekstrakt fra CT datert 01/21/2011)
Ultralyd av OBP og binyrene, motdata. For fokal patologi ble ikke detektert.

Del132016-12-11 12:34:28

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Utdrag fra CT fra 01.21.2011

Perifoner av c-r i begge lungene, til høyre med henfall. MTS i vn l l, mts til retroperitoneal l, mts til venstre binyrene.
Diagnose ved utslipp: Perifert kreft i øvre lobe i venstre lunge T2N1M1G2.
Behandling Kemoterapi Cyclofosfamid 800 mg, Vincristin 2 mg, Doxorubicin
Volum av lesjoner.

Han er utladet for en simulert behandling av terapeut på livsstil.

Share142016-12-11 12:34:43

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

EKSPERIMENT ELEMENTS Siden februar 24-15, 2011

Kont..P-g.-høyre fokalformasjon praktisk talt "løst" -reduktivt spor (S 4,2 * 2,5 cm tetthet = 5 = 20 EdN-ekstrakt fra CT datert 01/21/2011)
Ultralyd av OBP og binyrene, motdata. For fokal patologi ble ikke detektert. MTS ble ikke påvist i binyrene i pasienten.

Men en måned før selvmedisinering fikk jeg kurs på HT.
Cyclophosphamide 800mg, Vincristine 2mg, Doxorubicin

Del152016-12-11 12:35:02

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Ifølge resultatene av undersøkelsen ble han innlagt på sykehus og tatt tilbake til kontroll av DKDS. Fra 25. april 2011 gjennomgikk han et kjemoterapiforløp, som han bestemte seg for å konsolidere sin selvbehandling for å fullføre de resterende nederlagene. Legene utnevnte en oppsigelse på 3-4 uker for et gjentatt kjemoterapi.
Jeg vil være oppmerksom på at i løpet av CT-løpet var det en merkbar forbedring i tilstanden, appetittrosen, kraften dukket opp. TURNING etter å ha bestått dette kurset, vil jeg også merke at det ikke var noen bivirkninger. Selv håret kom ikke ut. I intervallet mellom den kommende CT tok han akonitt og Urter i henhold til Dr. Alefirovs metode, på det rådet jeg bestemte meg for å gå for kjemi. Alle instruksjonene fra Dr. I har utført nøyaktig, spesielt siden jeg ikke trengte å gå ut i store doser. Antallet av lesjoner gikk ned betydelig. ii ITU å etablere uførhet g jeg gikk til P-t i May (i en pause fra kjemoterapi), som også bekreftet at tumoren i høyre lunge er fraværende og volumet av MTS i den venstre lunge

Del162016-12-11 12:35:25

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

I slutten av mai 2011 gjennomgikk han et annet HT-kurs på poliklinisk basis. Karboplatin Bastard var forferdelig og knapt overlevd. Igjen resten. I resten ble jeg skannet for bein og CT. Beinene er rene. Etter slaktekjemien minskade volumet av mts ikke 2 * 2 * 2,4 cm. Stabilisering.
Etter at de begynte å gjøre, som jeg forstod, svak CT 1 time-Cyclophosphane 1 krukke i en uke-5 uker. Det er ingen fat og ingen følelse.
På slutten av alle kurer av kjemoterapi ble CT-skanning av OGK og bukhulen bekreftet, hvor resultatene av 18. april 2011 av MTS i venstre binyrene ble bekreftet, og størrelsen på MTS i alle lj. Endret ikke, og volumet av MTS i venstre lunge forble. 2 * 2 * 2, 4cm.
Herfra er konklusjonen, etter slakting kjemoterapi (karboplatin), da jeg forsto de milde kursene av kjemoterapi og selvbehandling på standard MTS-lysbildene i venstre lunge uten endringer..
men på tidspunktet for behandlingens slutt følte HT nesten sunn, og jeg vil legge til at helsetilstanden ble bedre i løpet av behandlingen. Først etter at slaktekjemien var veldig dårlig, men da ble forbedringen gradvis på hver dag som gikk, jeg følte meg bedre og bedre.
I september gikk jeg til DKDS for å se en onkolog. En annen 2 CT-undersøkelse (kontrastinjeksjon) ble undersøkt. Det ble etablert at det ikke var noen MTS i binyrene, og de sa at det ikke var 4 celler i gruppen.
Resten er alt det samme. Omsetning i RKOD etter 6 måneder. STABILISERING.

KONKLUSJON CT OT13.09 2011
MTS er en lesjon i venstre lunge. Lymfopatopati av den indre gli.

Share172016-12-11 12:35:42

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

EKSPERIMENT FRA OKTOBER TIL DECEMBER 2011

Etter å ha tatt en pause i 3-4 uker etter å ha fullført det siste løpet av kjemoterapi bestemte jeg meg for å fortsette min egenbehandling med akonitt uten kjemoterapi og inkludert i behandlingen av urtens urt, begynte bakingen i henhold til ordningen en bakke langs bakken.
,Så fra tid til annen følte jeg ubehag i venstre lunge og en svak brennende følelse i ribben, en svak smerte i den l / u-oksygenregionen. I november begynte smerten i ål og brennende følelse å intensivere og jeg koblet seg til behandlingen med cycloferon. m.no da begynte jeg å stikke rett inn i axillæret hvor smerten følte meg
Når jeg tok cykloferon, var det en merkbar forbedring i helsen. I begynnelsen av desember satte jeg en 100 acre akonitt-tinktur på 500 vodka og begynte å ta den. Jeg nådde en dose på 90 caps for å ødelegge MTS i venstre lunge og andre smuss i lunger og gikk ned. ASD-2 tok ikke. Da behandlingsregime for cykloferon var over, koblet jeg polyoxidoniumet, men jeg følte ikke noe om punktering av 5 ampuller., det går varmt i lungen og det virker muntert. Jeg har også punktert dexamethason ved å føle meg godt. Jeg har også gjennomboret dexamethason. Jeg har bestått en CT-skanning av OGK (mellomliggende) på eget initiativ i desember 2011

Størrelsen på lesjoner. På 10.12.2011

MTS i lungen var 24 * 20 * 20 * ble 22 * ​​20 * 20 aksillære løye var 10 stål 6 mm HL gr 10-12 mm

Share182016-12-11 12:36:07

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Munnen er ubetydelig, men likevel VICTORY.,

Alle herbalists skriver om behovet for å forandre giftige planter etter en viss periode.
og jeg kom til den konklusjonen at jeg må endre karakteren av akonitt fordi Kreftcellen blir vant til Severny-aconitten. For øyeblikket jobber akonitten fortsatt, kjente følelser kommer. Jeg har ikke prøvd noen hemlock-lignende celandine-opplevelser. For øyeblikket er problemet på jakt etter de naturlige røttene til Dzhungar aconitten. Jeg vil insistere på meg selv. Og fortsett min behandling med orientering KUN til tilstanden av helse og reaksjon i kroppen. kroppens respons, uten å miste håp og tro på at du kan forlenge livet og forbedre det

Share192016-12-11 12:36:15

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Strålebehandling ødelegger kun kreftcellen i stråleområdet og 1 mm til høyre eller venstre, cellene forblir uskadte. For å fastslå at kreftcellene nesten blir drept, er det ingen mulighet. Ja, det er ingen dose å velge for hver organisme. kreftceller gjennom hele kroppen av kreftpasienten.
Dette kan bare gjøres ved at plantebårne gifter bæres
blod og lymf til hver celle gjennom hele kroppen.

Del202016-12-11 12:36:42

  • Skrevet av: Aviel
  • administrator
  • Registrert: 2011-03-15
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 237
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    1 dag 1 time
  • Siste besøk:
    2018-06-04 10:25:59

Forskere ved University of Strathclyde i Glasgow har undersøkt effektiviteten og fordelene med en metode der lungekreftpatienter vil motta en sikrere behandling. Denne metoden eliminerer intravenøs administrering av legemidlet, og introduserer bruk av narkotika med forstøvningsmiddel i form av innånding. Med denne behandlingen vil kroppen få en akselerert effekt av stoffet, det blir mindre og bivirkninger, spesielt på nyrene.

Utvikleren av denne metoden sa at dersom cisplatin, som er den mest populære kur for lungekreft, administreres til pasienter i form av innåndinger, vil det påvirke kreftceller, mens man sårer mindre sunne. Parmedisiner trenger raskt og dypt inn i lungevevvet og begynner deres aktiviteter for å ødelegge kreften. Terapi vil bli mildere og lettere, og dermed øke pasientens forventede levealder.

Når du bruker denne metoden, er det nødvendig å ta hensyn til hvordan du får innånding. Med feil bruk kan du skade og så rystet pasientens helse. Det er kontraindikasjoner.

I samme universitet ved Institutt for farmasi og biomedisinsk vitenskap utvikler forskerne nye stoffer mot sykdommer av onkologi, hjerte, skizofreni og ulike infeksjoner.

Share212016-12-11 12:37:56

  • Skrevet av: GERA
  • administrator
  • Registrert: 2016-12-08
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 188
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    11 timer 42 minutter
  • Siste besøk:
    2017-02-22 10:09:35

Hvordan å gjøre innånding

Ved utbruddet av kaldt vær øker frekvensen av forkjølelse mange ganger. Og hvis alle er syke like, så blir de selvsagt behandlet på forskjellige måter. Noen som er i hast på apoteket for annonserte nyfiskede stoffer, vel, andre blir behandlet av påviste metoder som ble brukt selv av våre bestemødre. Blant slike billige og velprøvde metoder - innånding. Som regel blir de laget over damp som kommer fra en varm panne, der det er varmtvann eller helbredende kjøttkraft. Men er innånding virkelig så ufarlig og hvordan å inhalere barnet og til og med den voksne riktig for ikke å forårsake skade.

Innånding er prosessen med å inhalere medisinske stoffer i forskjellige former. Denne behandlingsmetoden er kun effektiv ved de første manifestasjonene av respiratoriske sykdommer. I tillegg kan innånding være annerledes: du kan puste inn som vanndamp og aromatiske stoffer. For vanninnåndinger, oppløses de som regel regel medisinske stoffer i vann eller gjør nyttige avkok. Innånding med mineralvann eller havsalt har blitt svært populært. Vanninnånding er også delt inn i damp, fuktig og fuktig. Våtinnånding skjer som regel ved hjelp av spesielle inhalatorer.

Hvis innåndingstypen er valgt riktig, er fordelene visse. Faktisk, i dette tilfellet virker stoffet direkte på slimhinnen, uten å komme inn i magen. Innånding betraktes som en lokal terapi, derfor for ulike sykdommer foreskrevet innånding av ulike stoffer og stoffer i ulike deler av luftveiene.

Medisinske stoffer for innånding brukes i form av damp eller aerosol (hvis innånding gjøres ved bruk av en forstøver). Absorbsjon av stoffet i blodet når dette skjer veldig raskt, og derfor begynner virkningen mye raskere. Også de fleste av løsningene og legemidlene som brukes under innånding bidrar umiddelbart til sekretjon av mucus og sputum.

Ikke tankeløst engasjere seg i innånding, fordi de, som andre behandlingsmetoder, er visse kontraindikasjoner. Uhelbredelig innånding virker bare ved første øyekast.

Innånding er kontraindisert dersom:
du har feber
Er du utsatt for blødning
du har hjertesvikt
det er lungesykdommer bortsett fra catarrhal
har hjertesykdom.

I alle fall, før du begynner behandling med innånding, bør du konsultere en lege.
Vi gjør innånding riktig

Innånding er korrekt - dette betyr at du må følge visse regler under prosedyren.
bruk innånding i 1-1,5 timer etter å ha spist
Det medisinske stoffet må innåndes og utåndes ordentlig, ikke distrahert. Hvis du behandler strupehodet, bronkiene eller lungene, er det nødvendig å inhale gjennom munnen
Etter innånding bør du eliminere belastning i halsen, ikke spis eller drikk
For hyppige innåndinger er det bedre å kjøpe en forstøver, det er mer praktisk å bruke.

Mange foreldre lurer på hvordan å inhalerer barnet riktig. Hvis babyen fortsatt er liten, er innånding med varmt vann kontraindisert. Barn får ofte en brenning i luftveiene etter slike prosedyrer, og selve prosedyren er langt fra trygg for dumme.

Det er ganske nyttig å utføre innånding som en profylakse under virusutbrudd. Dette kan enten være innånding med essensielle oljer (du kan bruke en aroma lampe), eller bare innånding av damp av hakket hvitløk eller løk.

Vel, det siste. Før du begynner på innånding, sørg for

Share222016-12-11 12:38:34

  • Skrevet av: GERA
  • administrator
  • Registrert: 2016-12-08
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 188
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    11 timer 42 minutter
  • Siste besøk:
    2017-02-22 10:09:35

Placebo effekt 22. juli 19:47

Noen ganger er alt som kreves fra en lege for behandling, å lyve. Kanskje pasienten ikke burde kjenne hele sannheten?

Magesmerter på grunn av irritabel tarmsyndrom er en av de vanligste pasientklagerene, men stoffprodusenter har ikke kunnet frigjøre et sikkert og effektivt legemiddel som kunne takle dette problemet. I 2008 foreslo Harvardforsker Ted Kapchuk et middel som hjelper et mye større antall pasienter enn noen av de tidligere utviklede legemidlene.

Hans magiske behandling er en imitasjon av akupunktur pluss intim samtale med en pasient. Som et resultat av denne behandlingen følte 62% av de 262 pasientene som deltok i forsøket bedre - studierapporten ble publisert i det autoritative British Medical Journal. I gruppen pasienter som bare var i kø for behandling, hadde bare 28% merkbart reduserte symptomer. I den tredje gruppen av pasienter som gjennomgikk en kurs av falsk akupunktur uten intime samtaler, var resultatet gjennomsnittlig: 44% følte seg bedre.

Ifølge Kapchuk viser eksperimentet hvordan en betydelig innvirkning på virkelige symptomer utøves ved å vente på en kur og medisinske ritualer. "Vår egen vilje, fantasi og tro kan påvirke sykdomsforløpet," sier Kapchuk.

Kapchuk er en av de få forskerne som studerer den mystiske effekten av placebo. De fant ut at bare å vente på fordelene med behandling påvirker effekten symptomene på mange plager og forårsaker reelle endringer i pasientens hjerne. Selvfølgelig vil placebo ikke hjelpe med hjerte-og karsykdommer. Men tro på behandling kan lindre ryggsmerter, forbedre tilstanden i Parkinsons sykdom, lette depresjon og lindre kvalme.

I medisin er det vanlig å forsømme placebo-effekten. Når du prøver stoffer, prøver farmasøytiske selskaper å minimere det. Kapchuk mener at leger bør gjøre sitt ytterste for å styrke det, rundt medisinske prosedyrer med ritualer. Dette vil øke effekten av eksisterende behandlinger og redusere forbruket av dyre stoffer som har mange bivirkninger. "Behandlingsritualen spiller en viktig rolle som ofte blir neglisjert," sier Kapchuk.

Kapchuks forskning bidrar til å forstå hvorfor leger ofte tror at de har klart å finne en ny behandlingsmetode, og bare år senere finner de at en placebo pille eller annen illusjon av behandling har samme effekt. Knæ artroskopi har i mange år vært ansett som et godt middel for artritt smerte. I 2002 viste et sterkt klinisk studie at pasientene også ble gjenopprettet i samme grad når man etterlignet denne prosedyren. I fjor evaluerte to hovedtester effektiviteten av vertebroplasi, som lindrer smerte i osteoporose ved å innføre en sementholdig substans i ryggen. Legene har rapportert høy effekt. Men det viste seg at feigned behandling uten sementerende substans har samme effekt. Det handler om pasientens forventninger.

Den siste sensasjonen var forskning som viste at effekten av antidepressiva i behandlingen av mild til moderat depresjon var bare litt høyere enn for sukkerpiller. "Har vi tenkt å fortsette å bedra oss selv og hevde at forbedringer skyldes medisiner når det handler om vår kommunikasjon med pasienter?" - spør psykiater Daniel Carlat. "Den viktigste positive effekten når du tar piller, har ikke nevrokemiske reaksjoner, men noe annet."

Kapchuk uteksaminert fra Columbia University med en grad i religiøse studier. Han er en av de få medisinske professorene ved Harvard som ikke har en grad. En akupunkturspesialist ble interessert i placebo-effekten da han skrev en avhandling om kinesisk medisin i Macau på 1970-tallet. Han leder nå en gruppe forskere som studerer placebo-effekten på tilskudd fra National Institutes of Health.

Ifølge Kapchuk er placebo en kombinasjon av psykologiske fordeler som pasienten kommer fra besøk til leger og medisiner. Jo større og mer komplisert ritualen, jo sterkere placebo-effekten, viser han i sin forskning. Den placebo-effekten som forårsakes av kirurgi og medisinske prosedyrer, er ofte høyere enn fra tabletter, fordi forskeren mener at forventningene til slik behandling er høyere.

Leger og pasienter undervurderer det faktum at symptomene ofte går bort av seg selv. Ryggsmerter, irritabel tarmsyndrom, depresjon og angst kan øke eller avta. Folk går til legen når symptomene er mest alvorlige. De ser i behandling årsaken til forbedringer i tilstanden deres, selv om de ville føle seg bedre. Noen har hevdet at dette ikke er en reell placebo-effekt.

Men nyere studier har vist at sham behandling har en reell effekt på hjernen. University of Colorado psykolog Thor Weiger er en av dem som deltok i dem. "Det var mange argumenter mot eksistensen av placebo-effekten," sier Weiger. Men nå, i hans ord, "science har virkelig gjort spranget."

I de senere år har det vist seg at placebo endrer oppfatning av smerte. Venter på fordelene med behandling inkluderer en slags belønningssystem, og hjernen begynner å produsere dopamin og naturlige stoffer som ligner på narkotika. "Placebo-effekten er knyttet til den naturlige mekanismen for smertekontroll," sier Falk Ippert fra Universitetshospitalet Hamburg-Eppendorf i Tyskland. "Dette er ikke noe unnvikende fenomen."

I 2004 satte Weiger og hans kollegaer en enkel krem ​​i hendene på 50 frivillige, og brukte deretter en varm keramisk plate på hendene mens fagene var i magnetisk resonans imaging maskiner. Halvparten av deltakerne i forsøket ble bedratt og sa at krem ​​lindrer smerte. Denne gruppen var 20% mindre tilbøyelig til å klage over smerte sammenlignet med de som ikke forventet en medisinsk effekt fra kremet. Magnetisk resonans tomogram viste at nevronaktivitet i hjernens områder som var ansvarlig for smerte, ble redusert dramatisk i de som ble bedraget.

Placebo er også effektiv i behandlingen av Parkinsons sykdom. Pasienter dør gradvis av hjerneceller som produserer dopamin. I en studie av University of British Columbia, som ble utgitt i 2001 i tidsskriftet Science, ble seks pasienter med Parkinsons sykdom gitt placebo, og deretter studerte hjernen deres. Venter på lettelse førte til produksjon av en stor mengde dopamin i de berørte områdene av hjernen.

Placebo er oversatt fra latin som "like". I to århundre betyr dette ordet en behandling som ikke har noen effekt, men kan tilfredsstille pasientene. Konseptet med en placebo ble populært i en artikkel av en anestesiolog, Henry Beecher, Effective Placebo, publisert i 1955.

Skeptikere gir ikke opp. Dansk epidemiolog Asbjorn Hrobyartson analyserte 202 studier hvor behandling av ulike sykdommer med placebo ble sammenlignet med ingen behandling, og funnet en statistisk signifikant placebo-effekt for behandling av bare to tilstander: smerte og kvalme. Ifølge ham, refererer ofte placebo-effekten til pasientens utvinning, tar kurset eller pasientens innsats for å tilfredsstille legene.

Farmasøytiske selskaper forsøker å minimere placebo-effekten, og leger pleier å bruke den. En undersøkelse gjennomført blant amerikanske terapeuter og reumatologer i 2008 viste at halvparten foreskrev en placebo, inkludert sukkerpiller, vitaminer og kosttilskudd som bare kan påvirke pasientens sinn. Men placebo-effekten kan brukes selv med effektiv medisinering. Et eksperiment fra Dan Duke Ariel, økonom ved Duke University, viste at placebo som, som pasientene ble fortalt, koster 2,50 dollar per pille, hjalp dem bedre enn den som bare koster 10 cent.

Ariely fant ut om placebo-effekten da han ble behandlet etter alvorlige forbrenninger. På et israelsk sykehus hvor han lå, var morfindoser begrenset til å forhindre avhengighet. Noen ganger brukte pasienter sin daglige dose og begynte å skrike i smerte. "Søstrene ga dem placebo-injeksjoner og de sovnet. Det var utrolig, sier han.

Placebo-effekten kan også brukes til å redusere dosen av legemidlet. Dette vil lagre og forhindre bivirkninger. Et eksperiment av Robert Eider, en psykolog ved School of Medicine and Dentistry ved University of Rochester, på 46 psoriasis-pasienter viste at steroider kan reduseres halvt ved å behandle psoriasis ved å bruke en full dose steroider på en dag og en placebokrem på andre. "Hjernens interaksjon med immunsystemet er svært variert, utveksling av signaler går begge veier," sier Eider.

For forskere som Kapchuk og Weiger, kan det ta flere tiår å studere de psykologiske og nevrobiologiske mekanismene bak placebo-effekten. De kan aldri vite nøyaktig hvordan det fungerer. Men når legen foreskriver deg en dyr medisin eller en vanskelig operasjon for å håndtere enkle symptomer, bør du stille et spørsmål til ham: Hvor mye mer effektivt er denne behandlingen enn en placebo?
Kilde: forbesrussia.ru.

Del232016-12-11 12:39:57

  • Skrevet av: GERA
  • administrator
  • Registrert: 2016-12-08
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 188
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    11 timer 42 minutter
  • Siste besøk:
    2017-02-22 10:09:35

http://www.mediasphera.ru/journals/oto/detail/290/4397/
Nye muligheter for bruk av sonodynamisk terapi i onkrinologi

Chopovskijs kommentar
Artikkelen fremhever en ny metode for behandling av kreft i en kombinasjon av ultralyd og metronidazol. Metronidazol er en anerkjent behandling for kreft, som rapportert av en forsker til Ph.D. Svishcheva. Den foreslåtte SDT garanterer imidlertid ikke kur uten tilbakefall. Denne teknikken tar ikke hensyn til at kreft er en sykdom hos hele organismen og ikke kan behandles med lokal effekt på svulsten. Kreft er en parasittisk sykdom og er forårsaket av Trichomonas. På trichomonad trihopol virker. Spørsmål om riktig kreftbehandling er adressert på rak.qpf.su forumet.
Jeg, som forumdeltager, medforfattere en ny, raffinert teori om parasittisk opprinnelse av kreft kalt Cancer Formula av parasittisk opprinnelse, samt en ny kreftbehandling kalt Lifebuoy. Våre utviklinger med dette navnet er utbredt på internett og kan bli funnet gjennom et søk. Vi fant at i alle kilder er det gitt feil ordning med oral administrering av Trichopol, hvor feil forsterkede doser av legemidlet er foreskrevet og riktig timing av medisinen ikke er gitt. Imidlertid er det vanskeligheter med å ødelegge Trichomonas i selve svulsten. Den foreslåtte artikkelen og den gjennomførte forskningen tillater oss å skape en kombinert behandlingsmetode ved å kombinere SAD med vår metode. For å gjøre dette må du behandle hele kroppen med Trichopolum i henhold til vår ordning og samtidig bruke SDT. Dette kan diskuteres på vårt forum. Denne behandlingsmetoden kan helt eliminere problemet med å behandle alle typer kreft. dvs. I medisin kan problemet med global betydning løses, og ett trinn gjenstår for å løse dette problemet. Jeg vil publisere dette brevet på vårt forum, som har navnet Parasitic Theory of Cancer. Takk for tipset og for forskningen. Boris Chopovsky. 12.17.12.

PS! Forumet har allerede snakket om å behandle kreft ved hjelp av lydbølger av en bestemt frekvens.

Share242016-12-11 12:40:24

  • Skrevet av: GERA
  • administrator
  • Registrert: 2016-12-08
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 188
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    11 timer 42 minutter
  • Siste besøk:
    2017-02-22 10:09:35

Komplekse drageer med bariumsulfat, hydroksymetyluracil og metronidazol for diagnostisering og behandling av tarmsykdommer

Patent for oppfinnelse №: 2443419
IPC klassifisering: A61K A61P
Forfatter: Shikova Yulia Vitalievna (RU), Lihoded Vitaly Alekseevich (RU), Plechev Vladimir Vyacheslavovich (RU), Elova Elena Vladimirovna (RU), Plecheva Dina Vladimirovna (RU), Shikov Nikolay Artemovich
Publiseringsdato: 27. februar 2012
Påtegning av patentet: 8. november 2010
Oppfinnelsen angår terapeutisk diagnostisk radiopaque middel i form av piller. Den påkrevde middel inneholder 0,25 g oksymetyluracil og metronidazol, samt en blanding av bariumsulfat for fluoroskopi med potetstivelse i et forhold på 4: 1 eller 6: 1. Som hjelpestoffer for belegging av kjernen inneholder produktet en alkohol-acetonoppløsning av acetylftalylcellulose 5%, en vandig oppløsning av Kollidon 90F 3%, en oppløsning av lavmolekylær polyetylen i heksan 10% og det medisinske klistrasulfakrylat. Oppfinnelsen gir antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning, en jevn fordeling i tarmen, kontrollert frigivelse med en forlengelseseffekt og en gitt tidsavhengig desintegrasjon. 5 il.

Share252016-12-11 12:40:34

  • Skrevet av: GERA
  • administrator
  • Registrert: 2016-12-08
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 188
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Brukt på forumet:
    11 timer 42 minutter
  • Siste besøk:
    2017-02-22 10:09:35

http://aum.mybb.ru/viewtopic.php?id=651
Trichomonas anses fortsatt bare som forårsakende middel til semi-venereal trichomoniasis. Mange mennesker har samme motbydelig og avvisende holdning til denne parasitten, som hos de fleste moderne leger som bare har hørt om vaginal trichomanaden under instituttets første kurs. Dessverre er parasitologene selv skyld i forsømmelsen av Trichomonas. Undersøkelse av humane unicellulære parasitter: Toxoplasma (hjerne parasitt), Giardia (intestinal parasitt), trypanosom (blodsparasitt) og Trichomonas (parasitt i hulrom og vev), var ikke i stand til å fullt ut vurdere deres fare for menneskelivet. Dette gjelder spesielt Trichomonas, som er umerkelig for pasienten, gjør sin skitne gjerning. Og når det manifesterer seg med forferdelige symptomer, er det allerede svært vanskelig å hjelpe en person, spesielt med moderne immuno-depressive metoder for behandling av kreftpasienter.
På grunn av deres fragmentering, selv i onkologi, kaller radiologer Trichopol som en sensibilisator, kjemoterapeuter som en immunostimulant og kirurger som et anti-anaerobt middel. Men uansett hvordan trichopol kalles, er det først og fremst et anti-trichomonas stoff. Samtidig, etter å ha ikke studert virkemekanismen til Trichopol, er det farlig å anbefale det til kreftpatienter, allerede svekket av sykdommen og tidligere utførte traumatiske behandlingsmetoder, selv om dette legemidlet direkte påvirker den underliggende årsaken til sykdommen. Det er ingen hemmelighet at kreftpasientens herdbarhet er mindre enn 33%. Mange andre dør ofte fra tilbakefall, kort tid etter femårsperioden fra starten av behandlingen. Og hvis vi legger til dette stoffets resistens mot tumorceller - Trichomonas, som kan oppstå hvis Trichopol brukes feil, så kan resultatene av behandlingen bli mye verre.
Onkologi-vitenskapen kan ennå ikke fungere "på en ny måte", og noen utøvere og mange pasienter ser allerede senselessness og skadelighet av behandlingen "som før". Derfor begynte de å bruke Trichopolum, som "av en eller annen grunn" forbedrer herdesatsen for kreftpasienter. Men hva som vil skje fra en merkelig hybrid, for eksempel immunosuppressiv kjemoterapi og "immunstimulerende" trichopol, lærer pasientene først etter den tildelte tiden til hver.

Share262016-12-11 12:42:12

  • Skrevet av: Nina
  • Gjesten

Bare registrert på nettstedet, ikke lest all informasjon, det vil ta mye tid. Det har lenge vært ikke lenger interessert i kreftproblemet, men jeg måtte. En slektning har rektal kreft og er for tiden under stråling. Jeg vil gjerne tilby ham en hemlockbehandling i tillegg til den foreskrevne, men jeg er redd for at han vil betrakte det en kjetteri. Jeg er absolutt ikke interessert i en person, jeg sprer ikke urter, og jeg er ikke i kontakt med healere, men jeg hadde erfaring med behandling med en hemlock som jeg vil fortelle. Gjennom hele mitt liv var jeg skeptisk til alle slags folkebehandlinger, og tror generelt på livet bare i meg selv og min erfaring. Jeg har også prøvd å ikke bli involvert med "grabbers", spesielt nå når medisinen er blitt en handel. Generelt appellerer jeg bare i kirurgiske tilfeller.
Det er tilbøyelig til å tro at i livet er det ikke noe tilfeldig. Så, vår hund, en seks år gammel bokser (i en fjern B.), ble syk med onkologi. B. var ikke bare medlem av familien, men betraktet seg som hodet, og måtte være enig med det. Han hadde et dårlig humør, men han elsket oss gal, var veldig opprørt da en av eierne var fraværende, ikke spiste, ikke drikk i flere dager, lå ved døren venter. Jeg tror han utviklet onkologi på nerver. Jeg var den første som oppdaget to svulster i ham, som vokste ganske raskt og ga ham denne diagnosen. Den unge veterinæren bekreftet ikke dette, men jeg måtte vende seg til mer erfarne, diagnosen var bløtvevsarkom. De utførte operasjonen, fjernet svulstene på anus og ben, men etter to måneder dannet andre steder, først små, så begynte å vokse. B. begynte å halte, igjen gikk de til veterinæren som opererte tidligere. Først ønsket de å utnevne ham til en operasjon, men de hadde allerede lagt den på bordet, men veterinæren, som ikke hadde noen spesiell betydning, og generell anestesi er ugunstig, nylig gjorde, forandret seg og tilbød å gi telefonen til en kvinne som har erfaring med å behandle hunder med giftige urter. Jeg betraktet alt dette som quackery, men hva jeg skal gjøre ville måtte sette B. for å sove en uke eller to. Vi snakket på telefonen, da min mann gikk og tok en hemlock-tinktur og diett, og samtidig så på dyrene i behandlingsstadiet, hentet opp av healeren på gata. Behandlingsregimet var abstrusivt, poenget var å øke konsentrasjonen, men etter min mening var beregningene feil, rommaging gjennom i-nete, og jeg var helt "ikke i emnet", kom til den konklusjonen at jeg ville behandle inkrementelt og bringe til 15 dråper og siden. Naturligvis overvåking bærbarhet. Generelt brukte jeg bare travnitsaene til å få en hemlock; etter denne ordningen virket dens kompetanse tvilsomt for meg. Jeg vil prøve å forkorte historien. Vår B. på hemlock bodde i ytterligere 7 år, så mange sunne boksere lever ikke, denne rasen er ikke fra lang levetid. Ta pauser. Hvordan slutte å ta igjen svulsten. Jeg begynner å helbrede, alt bløder, festere, men går. Alle ble overrasket over tålmodigheten min, og B. sov bare i seng med sin sønn, dette er en konstant vask av sengetøy. Klokken 13 tok jeg en lang pause, jeg var redd for å bli vant til det. Alt gjenopptrådte, metastaser gikk til lymfeknutene på nakken og overalt, nyrene og milten ble berørt. B. drakk stadig og ble skrevet, jeg løp etter ham med bøtte. Sønnen begynte å behandle ham i Moskva, han ble behandlet med nyrer og andre organer, og da jeg spurte sønnen min om B. ble behandlet for onkologi, fordi han allerede har lymphosarcoma, viste det sig at en slik diagnose ikke ble gjort. Så tok sønnen B. til en onkolog, besto testene, resultatet ble bekreftet - lymphosarcoma. Han ble foreskrevet kjemoterapi. Jeg var helt forstyrret, er det mulig for en 13-årig hund, og i en slik stat ble han igjen med bare relikvier for å gjøre kjemi, dette er bare nonsens, utpressing, all deres behandling var utpressing. Generelt døde B. vår egen død, klarte ikke å sovne, tok ikke synd til sjelen, i en alder av 13,5 år.
Sammendrag: Til tross for min vantro, hemlock hjalp virkelig, hunden var glad og munter i mange år. Og jeg skjedde også sammen med familien min, som hadde den samme historien med en bokserpike, og de ble operert på samme veterinær. Selv om svulstene var første i samme alder og på samme sted, var alt som vår, men de dro til en annen lege, og to måneder senere måtte hunden bli sovnet.
Og alt dette var ikke tilfeldig, mens jeg behandlet B., hadde jeg selv et problem - brystkreft. Tumoret vokste med sprang og grenser. Jeg ble ikke behandlet, jeg tok det rolig, i mitt liv var det så mange dramatiske hendelser at jeg betraktet at døden var en frelse. Men ikke å gjøre noe, det virker på en eller annen måte som et selvmord, og jeg er en troende. Jeg bestemte meg også for å drikke hemlock i henhold til ordningen 1-40-1, det vil ikke bli verre, samtidig gjorde jeg applikasjoner med leire, og jeg har allerede glemt å vokse med noe annet, jeg tok den i en artikkel, som veksler mellom, i et halvt år. Det er over. Men et år senere oppdaget hun at supraklavikulære lymfeknuter ble forstørret, hun måtte gjennomgå en hemlock igjen. Nå drikker jeg det til forebygging, men ikke ofte.
Dette er ikke en annonse, bare å dele min personlige opplevelse. Da hun ikke kom over dette, virket alle urte-behandlinger kjetteri og quackery. Generelt er det mye mysterium i denne sykdommen, det er tilfeller av gjenoppretting av folk som allerede har blitt utladet til å dø hjem. Noen hjelper behandling, men noen gjør det ikke, noen. Kanskje folk bare utviklet sin biologiske ressurs, så døden kommer. Jeg har nettopp beskrevet min erfaring med behandling, jeg anbefaler det ikke til noen, de vil vurdere det galskap. Det skjedde med meg for 7 år siden. Men i løpet av denne tiden døde mange av mine venner og bekjente som ble behandlet av leger fra onkologi. Nå har hun blitt interessert i dette emnet igjen, en slektning på 65 år er syk, så jeg lurte på om jeg skulle tilby ham å drikke hemlock eller ikke. Jeg skrev allerede, nå er han under bestråling, jeg tror at hemlock ikke vil skade, men faktisk er alt så individuelt. Selvfølgelig bør alle i denne saken selv ta avgjørelser, jeg er redd for selv å gi råd.